2023-09-25

Nyhet! DJI Mini 4 Pro

Mini 4 Pro är DJI's senaste och mest avancerade mini-drönare med ännu bättre hinderdetektering och längre videoöverföringsavstånd än sin föregångare. Kameran i drönaren levererar imponerande bildkvalitet med stort dynamiskt omfång och högupplösta videor i 4K/60fps HDR. Ett avancerat pilotassistanssystem tar dina flygupplevelser till nya höjder utan tidigare flygerfarenheter och gör DJI Mini 4 Pro till ett måste för både proffs och nybörjare. Drönaren finns i lager – köp den hos oss redan idag!


Touch & Fly i Stockholm 29/9

Kom och se nya Mini 4 Pro och lär dig att flyga drönare! Häng med på vår kostnadsfria workshop där du får lära dig flyga DJI Mini 3 Pro – nu med ett extrainsatt pass klockan 13:00!

När: Fredag 29 september, kl. 13:00–14:30
Var: På ängen intill Djurgårdsbrunnsbron i Stockholm – hitta hit!
Hur: Anmäl dig här senast onsdag 27 september

Enkel start

Lyft när inspirationen kommer. Med en vikt på mindre än 249 g är Mini 4 Pro designad för bekvämlighet on-the-go. Dess låga vikt innebär att du inte behöver utbildning eller registrering i de flesta länder och regioner.

Imponerande kamera

Fånga enkelt detaljer med Mini 4 Pros kamera, som drivs av en 1/1,3-tums CMOS-sensor med Dual Native ISO Fusion och f/1,7-bländare. Högt dynamiskt omfång ger fler detaljer i högdager och skugga för kompromisslösa resultat. Ge livliga scener de detaljer de förtjänar med 4K/60fps HDR och 4K/100fps-video. 10-bitars D-Log M och HLG hjälper till att fånga ett imponerande färgspektrum och ger dig mer flexibilitet vid redigering och delning.

Större säkerhet, mindre stress

Omnidirektionell hinderdetektering gör Mini 4 Pro mycket säker. Med fyra vidvinkel visionssensorer och ett par nedåtriktade visionssensorer upptäcker den hinder från alla håll. Avancerade Pilot Assistance Systems (APAS) säkerställer extra säkerhet genom att möjliggöra automatisk bromsning och väjning under flygningen.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Missa inte heller att bli medlem i vårt community eller kolla in vår nyhets- och kunskapssida där du hittar lärorika inlägg och inspiration som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK