2023-10-25

Nyhet! DJI Osmo Pocket 3

Den helt nya gimbalkameran Pocket 3 har en kraftfull 1-tums CMOS-sensor som ger dig utmärkt bildkvalitet, full av detaljer. Med en 2-tums roterbar touchscreen och snabb fokusering kan du enkelt byta mellan horisontellt och vertikalt läge för mer exakt kontroll. DJI Pocket 3 är en actionkamera i fickformat som du kan ta med överallt – oavsett om du är hemma, i skidbacken eller ute i cykelspåret. Filma i 4K/120fps med en treaxlad gimbal för att skapa stabiliserad magi i varje rörligt ögonblick. Pocket 3 finns i lager – köp den hos oss redan idag!


Fånga upplevelser med otrolig detaljrikedom

Pocket 3:s kraftfulla 1-tums CMOS-sensor fångar klara detaljer i både högdager och skuggor. Dess utmärkta optiska prestanda möjliggör en betydande ökning av bildkvaliteten och pålitlig prestanda i svagt ljus. Filma i 4K/120fps för att fånga upplevelser med otrolig detaljrikedom och förhöj varje fantastiskt ögonblick i slow motion.

Stabil filmning har aldrig varit enklare

Med en treaxlad mekanisk stabilisering förblir kamerans vy stabil även under dynamiska kamerarörelser. Välj mellan flera nivåer av stabilisering, från ett ultrakänsligt standardläge till ännu högre nivåer som kan hantera mer intensivt skakande.

Omslutande ljud i fickformat

Pocket 3 har en inbyggd trippelriktad mikrofon som effektivt minskar vindbrus och spelar in riktningsljud i stereo. Även i bullriga miljöer som konserter kan den identifiera ljudkällor för att ge dig en mer immersiv ljudupplevelse. Den stöder också USB Audio-protokollet, vilket möjliggör snabba anslutningar till externa mikrofoner och övervakningshörlurar.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Missa inte heller att bli medlem i vårt community eller kolla in vår nyhets- och kunskapssida där du hittar lärorika inlägg och inspiration som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK