2022-09-08

Nyhet! Fujifilm X-H2 och två nya objektiv

Nya Fujifilm X-H2 blir tillsammans med X-H2S den andra flaggskeppsmodellen i femte generationens X-Serie. Där X-H2S utmärker sig när det gäller att fånga de allra snabbaste rörliga motiven, levererar den högupplösta X-H2 exceptionell bildkvalitet som överskrider den tidigare kvalitetsgränsen för APS-C-formatet. Kameran har den högsta bildkvaliteten i X-seriens historia med en stillbildsupplösning på hela 40,2 megapixlar, och intern videoinspelning i 8K med Apple ProRes-codec. Fujifilm lanserar även två nya objektiv i form av ultravidvinkelzoomen GF 20-35mm f/4 R WR och det riktigt skarpa XF 56mm f/1,2 R WR. Preliminär leveransstart är i slutet av september för samtliga nyheter. Läs mer och förhandsboka här!


Stillbildsupplösning på hela 40,2 MP och intern videoinspelning i 8K

Fujifilm X-H2 har en stillbildsupplösning på hela 40,2 megapixlar och intern videoinspelning i 8K med Apple ProRes-codec. Kameran delar flera funktioner med tidigare lanserade X-H2S, såsom det robusta kamerahuset i magnesium, fem-axlad bildstabilisering som kompenserar upp till sju steg, kortplats för CFexpress och motivigenkännings-funktion för kamerans autofokus, utvecklad med deep learning AI-teknologi. Båda kamerorna kan kompletteras med det nya vertikalgreppet FT-XH som möjliggör överföring av bilder i realtid tack vare stöd för FTP-överföring över Ethernet eller wifi och fjärrinspelningsfunktion via trådbundet LAN.

Högupplöst bildsensor med flera nya funktioner

Den bakbelysta 40,2 MP-sensorn X-Trans™ CMOS 5 HR och den snabba X-Processor 5 ger nya Fujifilm X-H2 den högsta bildkvaliteten någonsin för X-serien. Den nya bildsensorn har en förbättrad bildbehandlingsalgoritm som ger en låg brusnivå trots det höga pixelantalet och en ny pixelstruktur för att effektivt få in en större mängd ljus, vilket möjliggör ISO125 som standardkänslighet.

Snabbare, intelligentare och mer precis autofokus än hos föregångarna

Den nya högupplösta sensorn har ett större antal fasdetekterande pixlar jämfört med tidigare modeller vilket resulterar i en mer precis autofokus för motiv med fin textur vid exempelvis landskaps- och porträttfotografering. X-processor 5 har dubbelt så hög bearbetningshastighet jämfört med tidigare generation och en ny motivigenkännings-funktion för kamerans autofokus, utvecklad med deep learning AI-teknologi som hittar och spårar dina motiv på ett mycket imponerade sätt. Den upptäcker och spårar automatiskt inte bara ansiktet och ögonen utan även djur, fåglar, bilar, cyklar, flygplan och tåg.

Två nya objektiv

Fujifilm passar även på att lansera två nya objektiv – XF 56mm f/1,2 R WR som är ett riktigt skarpt och vädertätat porträttobjektiv, och GF 20-35mm f/4 R WR som är ett mångsidigt vidvinkelzoomobjektiv för både video och stillbild.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn