2023-09-12

Nyhet! Fujifilm GFX 100 II

Flaggskeppsmodellen Fujifilm GFX100 II tar GFX-serien till en helt ny nivå när det kommer till högsta möjliga bildkvalitet i kombination med hastighet. Denna nya mellanformatskamera är utrustad med en nyutvecklad höghastighetssensor, som är 70% större än en småbildssensor, på 102 megapixel och X-Processor 5 så levererar GFX100 II den högsta seriebildstagningen, snabbaste autofokusen och mest imponerande videoprestandan i GFX-seriens historia, för att bredda användningsområdet och tillgodose behoven hos professionella fotografer och filmskapare. I samband med lanseringen av GFX 100 II passar Fujifilm även på att lansera tre nya objektiv som finns att läsa om nedan. Förväntad leveransstart för kameran i oktober.


Seriebildstagning med 8 bilder/s 

GFX100 II har en nyutvecklad 102MP-bildsensor "GFX 102MP CMOS II HS" med dubbel avläsningshastighet jämfört med tidigare generation vilket möjliggör kontinuerlig fotografering på upp till åtta bilder per sekund. Kameran har fått ett utökat buffertminne och kortplats för CFexpress för att kunna ta långa sekvenser i hög hastighet vid till exempel sport- och actionfotografering samtidigt som den bevarar den höga upplösningen och bildkvaliteten som är synonymt med en mellanformatskamera.

Otroligt snabb autofokus

GFX100 II har en förbättrad algoritm och en ny motivigenkännings-funktion för kamerans autofokus, utvecklad med deep learning AI-teknologi som hittar och spårar dina motiv på ett mycket imponerande sätt. Den upptäcker och spårar automatiskt, inte bara ansiktet och ögonen utan även djur, fåglar, bilar, cyklar, flygplan och tåg. Dessutom har ansikts- och ögonigenkänningen förbättrats avsevärt för personer med glasögon eller munskydd. Kamerans ”Zone AF”-funktion kan nu anpassas och formen på AF-området kan justeras för att passa en fotograferingssituation för mer exakt autofokusering.

Tre nya objektiv har lanserats

Med en stor bländaröppning och extrem bildkvalitet utgör nya Fujinon GF 55mm f/1,7 R WR en ny standard för normalobjektiv i GFX-serien. Utöver detta så lanserar Fujifilm för första gången någonsin en objektivserie med tilt-shift objektiv, GF 30mm f/5,6 T/S och GF 110mm f/5,6 T/S Macro.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn