2023-09-06

Nyhet! GoPro har lanserat Hero12

Otrolig bildkvalitet, ännu bättre HyperSmooth-videostabilisering och en enorm ökning av batteritiden förenas i den senaste GoPro Hero12 Black. Kameran kan spela in 5,3K-video och har High Dynamic Range (HDR) för ännu mer detaljer i dina filmer. Tack vare sin förbättrade strömhantering ger den 2x längre kontinuerlig inspelning vid 5,3K60p (70 minuter) gentemot föregångaren. GoPro lanserar även ett kit, Hero12 Creator edition, som gör vlogging, filmskapande och streaming enklare än någonsin. Upplev en ny era av actionfotografi med GoPro Hero12 Black - den ultimata kameralösningen för äventyrssökare som kräver enastående prestanda. Förväntad leveransstart 13 september. Förhandsboka hos oss idag!


Heldagsinspelningar + Enduro-batteriet

I kombination med Hero12 Blacks förbättrade strömhantering får du 35% längre drifttid och därmed över fem timmars kontinuerlig 4K 30p-inspelning totalt – tillräckligt för att spela in videoklipp hela dagen. Enduro på 1 720 mAh förbättrar dessutom prestandan i kyla avsevärt så att du klarar vintertagningar som skid- och snowboardåkning.

Video och foto med High Dynamic Range

Hero12 Black ger förstklassig bildkvalitet på en ny nivå med HDR (High Dynamic Range) för både video (5,3K och 4K) och foto. HDR är utmärkt i miljöer med både skugga och starkt ljus och tar fram de subtila detaljerna i motivet som i vanliga fall smälter in i mörka skuggor eller ljusa områden i bilden. Resultatet är dynamiska foton och videor med verklighetstrogen färg och precision.

Högupplöst action

Med 5,3K-video, som ger dig 91% mer upplösning än 4K och otroliga 665% mer än 1080p, spelar Hero12 Black in händelserna med skarpa detaljer och biokvalitet tack vare HDR (High Dynamic Range) samtidigt som den tar foton i 27 megapixel. Du kan också ta fantastiska bilder i upp till 24,7 megapixel från dina videor med hjälp av GoPro Quik-appen.

Emmy-vinnande HyperSmooth 6.0-stabilisering

HyperSmooth fortsätter att sätta ribban för sanslöst stabila bilder och har maskinvaran som krävs – en Emmy år 2021 för In-Camera Sensor och Software Stabilization. Hero12 Black blir ännu bättre med maximal HyperSmooth AutoBoost-prestanda som ger mer stabilisering och mindre bildbeskärning. Cykla, skejta, åk skidor, jaga dina barn genom parken eller få grymma inspelningar från husdjurets perspektiv – till och med det skakigaste bildmaterialet blir silkeslent.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Missa inte heller att bli medlem i vårt community eller kolla in vår nyhets- och kunskapssida där du hittar lärorika inlägg och inspiration som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK