2019-09-25

Nyhet! GoPro Hero 8 och MAX

GoPro släpper idag den senaste versionen i sin populära Hero-serie, GoPro Hero 8 Black, samt 360-kameran MAX! Båda kamerorna är fyllda till brädden med nya och förbättrade funktioner såsom skallös design, förbättrad stabilisering och horisontutjämning bara för att nämna några!


Hero 8 Black     MAX     Videos


Hero 8 Black

Tack vare det nya huset som inte längre behöver ram för att monteras, är nu GoPro Hero 8 Black ännu mer kompakt än sin förgångare! Nya funktioner såsom förbättrad videostabilisering med horisontutjämning, streaming i Full-HD med simultan lagring till minneskortet och TimeWarp 2.0 gör Hero 8 Black till GoPros mest avancerade actionkamera hittills.

HyperSmooth 2.0

HyperSmooth, GoPros videostabilisering, levererade redan innan riktigt stabil video. Med HyperSmooth 2.0 blir inte bara stabiliseringen ännu bättre, du kan även välja hur mycket du vill stabilisera genom inställningarna ON, High och Boost. Tillsammans med en smartphone och GoPro-appen får du dessutom horisontstabilisering som, precis som det låter, håller horisonten rak och stabil.

TimeWarp 2.0

Den uppdaterade TimeWarp-funktionen har nu möjligheten att analysera rörelse, ljus och miljö, och utifrån det automatiskt justera uppspelningshastigeten så att dina häftigaste ögonblick t.ex. får en slow motion-effekt. Du kan självklart redigera detta i efterhand, direkt i din smartphone via GoPro-appen.

Fler fördelar

  • Inspelning i 4K 60p och Full HD 1080p 240p upp till 100 Mbit/sek
  • Streaming i Full HD 1080p med simultan lagring till SD-kortet
  • Inspelning i stående format (9:16)
  • Nightlapse - Nya kreativa möjligheter för nattlig intervallvideo
  • Nytt kraftfullare batteri

GoPro MAX

Spela in hela din omgivning i 360° VR eller släpp loss kreativiteten i redigeringen med GoPro MAX! Kameran är dessutom utrustad med hela sex stycken omni-direktionella mikrofoner, så att även ljudet kan upplevas med samma inlevelse som 360°-videon.

Spela in i VR eller Hero-läge

Med videoinspelning i 360° får du nya kreativa möjligheter med ditt filmande, men du har fortfarande möjlighet att spela in traditionell video via Hero-läget, som är utformat efter Hero-seriens bildutsnitt. Du får 1440p upplösning i 60fps och samma grymma bildstabilisering som Hero 8 med HyperSmooth 2.0.

Panoramabilder i 270° utan distortion

Tack vare de dubbla ultravidvinkel-linserna som sitter på GoPro Max kan du ta superbreda panoramabilder – utan att behöva panorera! Snabbt, smidigt och effektfullt.

Fler fördelar

  • 2x slow-motion
  • Inbyggd touch-skärm
  • Förbättrad stabilisering med HyperSmooth 2.0
  • Horizon leveling - Håll horisonten stabil under inspelning
  • Timewarp 2.0

Videos

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK