2019-06-19

Nyhet! Hasselblad X1D II 50C, CFV II 50C & 907X

Nyheter från Hasselblad! Idag släpps X1D II 50C med bättre sökare, touchskärm med högre upplösning, dubbla kortplatser och kameran har en generellt snabbare hantering. Utöver X1D II 50C släpps även objektivet 35-75 mm f/3,5-4,5, digitalbakstycket CFV II 50C till V-serien och det kompakta huset 907X som låter dig montera X-objektiv direkt på CFV II 50 C.


Hasselblad X1D II 50C är en vidareutveckling på den populära X1D 50C med förbättringar i både skärm, sökare och interface. Kameran kan via USB-C ansluta till Phocus Mobile 2, ett kraftfullt verktyg för rediering av bilder i fältet. Hasselblad X1D II 50C har även dubbla SD-platser

Fördelar:

  • 3,6” touch skärm
  • Bättre EVF
  • Snabbare liveview
  • Nytt, snabbare interface
  • Dubbla SD-platser
  • Kompatibel med Phocus Mobile 2

Digitalbakstycke CFV II 50C & Kamerahus

907X

CFV II 50C är ett digitalbakstycke med fällbar pekskärm och lagring på minneskort. Bakstycket passar hasselblads V-kameror från 50-talet och frammåt, vilket låter dig digitalisera din klassiska V-kamera. Bakstycket kan laddas med USB-C och batteriet är samma som X-systemet. Tillsammans med kamerahuset 907X kan du montera X-objektiv och får på så vis en kompakt kamera med klassiskt utseende.

Kamerahuset 907X låter dig montera Hasselblad X-objektiv på det digitala bakstycket CFV II 50C. Kamerahuset är det lättaste hasselblad någonsin gjort och väger endast 206 gram.

Hasselblad XCD 35-75mm f/3,5-4,5

Detta objektivet ger dig möjlighet att fotografera allt från landskap, street, resor till vackra porträtt, perfekt för dig som vill komma åt de populära brännvidderna i ett enda objektiv. Objektivet fokuserar snabbt och ger dig skarpa bilder genom hela zoomomfånget. Den inbyggda centralslutaren ger dig slutartider från 68 sekunder till 1/2000 med full blixtsynk på alla slutartider. 

Fördelar

  • Objektivet fokuserar snabbt och ger dig skarpa bilder genom hela zoomomfånget
  • Den inbyggda centralslutaren ger dig slutartider från 68 sekunder till 1/2000 med full blixtsynk på alla slutartider.
  • Mångsidigt zoomomfång som täcker flera populära brännvidder

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn