2024-03-20

HEDD Audio högtalare och hörlurar i premiumsegmentet

Vi på Scandinavian Photo är stolta att nu kunna erbjuda HEDD Audio – premiumhögtalare och hörlurar som passar lika bra för ljudentusiaster som för professionella användare. HEDD Audio är tillverkade i Tyskland och har utvecklat sitt eget högtalarelement AMT – Air Motion Transformer, som levererar mellanregistret och toppdiskanten med enastående precision och musikalitet. Deras studiomonitorer finns i olika storlekar för att passa specifika miljöer och behov. Se vårt utbud av av Hedd högtalare och hörlurar och köp idag, vi har flera modeller i lager för omgående leverans!


Lineariser – DSP-teknik för tidskorregering 

HEDD-högtalare erbjuder avancerad DSP-teknik, som effektivt korrigerar tidsfördröjningen mellan diskant och bas. Genom att aktivera Lineariser-funktionen korrigeras den naturliga fördröjningen som uppstår på grund av basvågornas långsamhet i jämförelse med högre frekvenser. Det resulterar i en tightare ljudbild med klarare transienter, samt en högre upplöst ljudåtergivning och basprestanda. Genom att kombinera högtalarna med en av HEDDs subwoofers kan även dessa synkroniseras med Lineariser-tekniken, för en helt integrerad och förfinad ljudupplevelse.

CoP – Closed or Portered – öppen eller stängd högtalarport

I och med lanseringen av MK2-versionen av sina populära högtalare ger HEDD dig nu möjligheten att välja mellan öppen och stängd högtalarport. Med enkla verktyg som naturligtvis följer med, kan du enkelt försluta högtalarporten för att uppnå en tightare och mer precis basåtergivning. Alternativt kan du behålla högtalarporten öppen för att njuta av en djupare basåtergivning. Det positiva är att du som användare har valet och kan dra nytta av båda teknikerna, var och en med sina specifika fördelar och eventuella nackdelar.

HEDD – Precision, kvalitet med anrik historik

HEDD är ett familjeföretag som grundades 2015 av Klaus Heinz och som även var med och startade Adam Audio. Det unika för HEDD är deras AMT-högtalarelement som står för Air Motion Transformer, som ger en naturlig, musikalisk och dynamisk återgivning av musik oavsett om du nöjeslyssnar eller är en professionell användare som mixar, producerar och masterar musik. Högtalarna och hörlurarna tillverkas för hand i Tyskland, Berlin.

 


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn