2022-06-29

Nyhet! Nikon Z 30 och ett superteleobjektiv

Nikon lanserar nu sin nya vloggkamera Nikon Z 30, som gör hoppet från att skapa content med din smarta enhet till en systemkamera kortare genom sitt användarvänliga system. Z 30 levererar hög bildkvalitet oavsett om det gäller stillbild, video eller livestreaming, och den kommer i ett kompakt format så att du enkelt kan ta med dig den på alla dina äventyr. Kamerans bildstabilisering, supersnabba autofokus och fullt vinklings- och roterbara touchscreen är bara några av de få saker som gör Nikon Z 30 till en perfekt vloggkamera. Nikon lanserar även Nikkor Z 400mm f/4,5 VR S, som är ett superteleobjektiv med fantastisk bildkvalitet anpassat för Nikons spegellösa systemkameror i Z-serien. Preliminär leveransstart av nyheterna den 14 juli. Läs mer och förhandsboka här!


Designad för vloggaren

Nikon Z30 har optimerats och utvecklats för att matcha behoven från den moderna vloggaren. Kamerahuset är kompakt och väger drygt 350 gram, vilket innebär att du enkelt kan ta med dig kameran vart du än ska. Den har en 3,0" vinklingsbar touchscreen som stängs mot kamerahuset för att skydda mot fingeravtryck och repor. Den vinklingsbara designen gör att selfiefotografering är naturlig, och kameran har en serie valbara selfieinställningar såsom AF-position, exponering och självutlösarinställningar, som alla kan hanteras direkt från pekskärmen. Det finns också en röd signallampa (tally light) på framsidan av kameran, så att du alltid vet när du spelar in.

Fina porträttbilder på människor och djur

Nu kan du ta ännu bättre porträtt av människor, katter eller hundar. Ögonavkännande autofokus låser fokus på människors ögon så att du kan ta perfekta porträtt. Djuravkännande autofokus fungerar på samma sätt på hundar och katter. Fokuseringen hålls skarp även om motivet rör sig, och på Z 30 fungerar ögonautofokusen även under videoinspelning – perfekt för att hålla dig i fokus under din livestream.

Vassa videospecifikationer

Nikon Z 30 kan spela in video i 4K/30p-upplösning med en autofokus som känner igen ögon hos både människor och djur. Med en ISO som går från 100-51 200 kan du filma och fotografera med bra resultat även vid sämre ljusförhållanden. Du kan också använda Z 30 som en webbkamera med Nikons programvara "Webcam Utility".

Nytt superteleobjektiv

Nikon Nikkor Z 400mm f/4,5 VR S är ett superteleobjektiv med fantastisk bildkvalitet anpassat för Nikons spegellösa systemkameror i Z-serien. Med en vikt på endast 1 245 gram, vädertätning och inbyggd vibrationsreducering kan du använda objektivet utan stativ och fortfarande uppnå fantastiska resultat. Det här är ett objektiv som passar perfekt för fotografering av snabba händelser, vilket gör det till ett självklart alternativ när du vill fota natur, djur eller sport.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn