2023-05-10

Nyhet! Nikon Z8 är äntligen här

Idag introducerar Nikon den kraftfulla och smidiga Z8 – ett nytt tillskott i företagets utbud av professionella spegellösa kameror i Z-serien. Z8 har ett lätt kamerahus som är utrustat med en mängd funktioner från Nikons populära toppmodell Z9. Både filmare och fotografer får en helt ny flexibilitet att förverkliga sin vision. Z8 är både en spännande uppföljare till Z9 och en riktigt kreativ efterträdare till D850, med den otroliga kombinationen av förstklassig prestanda och kompakt format. Kamerahuset är 30% mindre än Z9 och 15% mindre än D850, och väger endast cirka 910 g. Läs mer här!


Info för dig som är NPS-kund

När du som NPS-kund har lagt din beställning på Nikon Z8 via hemsidan kontaktar du vår kundservice med ordernummer och NPS-nummer för att vi ska kunna registrera din prioriterade leverans. Vill du veta mer om hur NPS fungerar kan du läsa mer på Nikons hemsida

Perfekta hybridkameran för kreatörer

Det är den perfekta hybridkameran för kreatörer som vill ha ett lättare kamerahus för fotografering utan stativ, eller en fullformatskamera som är perfekt balanserad på vilken rigg som helst, inklusive de flesta upphängningsanordningar (gimbals). Z8 är ett verkligt kraftpaket för film och stillbilder som öppnar upp många möjligheter med 45,7 megapixlar stillbildsupplösning och 8,3 K standardfilmupplösning. Den har samma staplade CMOS-sensor och EXPEED 7- processor som i Z9, vilket säkerställer en spektakulär bildkvalitet direkt ur kameran och ger maximal flexibilitet att anpassa sig till alla arbetsflöden.

Filma i upp till 8,3 K/60 p

Film kan spelas in i en rad olika bildhastigheter och codecar, inklusive 12- bitars RAW för film upp till 8,3 K/60 p eller 4,1 K/120 p direkt i kameran. Fotografer kan arbeta med flera olika filstorlekar och hastigheter vid serietagning, inklusive häpnadsväckande 120 bps. För HDR-innehållsskapare spelar kameran in 10-bitars HEIF-bilder och 10-bitars HLG-film. Spela in naturtrogna 8K- eller 4K-filmer och har många utrymmes- och tidsbesparande funktioner. Användare kan spela in 12-bitars RAW-filmsekvenser i kameran och arbeta med Nikons N-RAW-filer som är hälften så stora som en ProRes RAW HQ-fil. Proxyfiler i full HD-kvalitet skapas i kameran vid inspelning av intern 8,3 K N-RAW eller 4,1 K ProRes RAW HQ.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn