2022-07-12

Nyhet! Nothing lanserar phone (1)

Det omtalade tech-företaget Nothing lanserar sin första smartphone, phone (1). En spännande smartphone som känns bekant, men ändå annorlunda. Fulladdad med prestanda och med operativet Nothing OS får du bara det bästa från Android. De avancerade ljusmönstren på baksidan visar vem som ringer, från vilken app du fått avisering och hur mycket batteriet har laddat utan att du behöver kolla på displayen. phone (1) från Nothing är en smartphone som du vill uppleva. Vi på Scandinavian Photo är otroligt stolta över att få vara en av de utvalda återförsäljarna i Norden.


Scandinavian Photo SE - 1200x400 Header Buy Now Utan Text.jpg

Fördelar

 • Nothing OS – Minimalt med förinstallerade appar
 • 6,55" OLED-display med rik färgåtergivning och kontrast
 • 50MP dualkamera med dubbel bildstabilisering
 • Styr tredjepartprodukter utan separata appar
 • Ring Light-effekt med Glyph Interface
 • Autentisera och spåra priser på NFT
 • Dubbelsidigt Gorillaglas för en snygg och tålig yta
 • Trådlös laddning och omvänd laddning 
 • Vatten- och dammtålig enligt IP53-klassning
 • Upplåsning via fingeravtryck eller ansiktsigenkänning
 • Tillverkad av 100% återvunnet aluminium

Nothing_1200px_black.jpg

Fulladdad med prestanda

Nothing phone (1) är utrustad med Qualcomm® Snapdragon™ 778G+ för en fantastisk grafik och prestanda. OLED-displayen ger dig en rik färgåtergivelse med över en miljard färger och djup konstrast. Spelläget tillsammans med uppdateringsfrekvensen på 120Hz ger dig en förhöjd och flytande spelupplevelse. Aviseringar och oavsiktliga tryck minimeras för att låsa koncentrationen. Allt accelererat med 5G. Använd den hela dagen utan att behöva oroa dig för batteritiden. Laddas 50% på endast 30 minuter. Ladda trådlöst eller med sladd. 

Nothing OS

Nothing OS levererar bara det bästa från Android, helt utan bloatware. Ingen bloatware betyder att din smartphone har minimalt med förinstallerade appar när du startar den första gången. Det ger dig frihet att anpassa din smartphone efter dina önskemål och ger en optimerad snabb- och smidighet. Nothing Ecosystem är en öppen inbjudan och du kan styra tredjepartsprodukter direkt från snabbinställningar. Lås upp din Tesla eller ändra färg på dina Philips Hue-lampor utan att ladda ner separata appar. Genom smart inlärning så lär sig Nothing OS snabbt vilka appar du använder mest för att se till att de alltid laddas supersnabbt. Appar i bakgrunden fryses för att spara ström under tiden.

1056336_Nothingphone_Lifestyle_3.jpg

1056336_Nothingphone_Lifestyle_1edit.jpg

1056336_Nothingphone_Lifestyle_2.jpg

Glyph Interface

Möt Glyph Interface – Ett nytt sätt att kommunicera. Förutom att det ger phone (1) sitt unika utseende så kan du genom de olika ljusmönstren se om det ringer, vilken app du får avisering ifrån, hur mycket din smartphone har laddat och mycket mer. Matcha dina kontakter med ett unikt Glyph-mönster med matchande vibration så att du vet vem som ringer även innan du lyfter upp den. Det fungerar även i tyst läge så att du aldrig missar en avisering. Ljusstyrkan kan justeras efter önskemål.

50MP Dualkamera

Dags att tänka om, fler kameror betyder inte bättre kvalitet. Fånga en brilliant realism genom dualkamerasystem med avancerade 50MP-sensorer. Du kan ta porträtt med tydligt fokus tack vare bländaren på f/1,8. Fota expansiva bilder i vidvinkel med 114° synfält. Filma kristallklart i 4K med dubbel bildstabilisering och Live HDR. Glyph Interface fungerar även som en bärbar ringlampa vid fotografering och videoinspelning. Det ger dig bättre och mer autentiskt ljus, även i mörka miljöer.

Ansvarsfullt hållbar

Nothing har en beslutsamhet när det kommer till att minska på teknikens miljöpåverkan. Nothing phone (1) är tillverkad av 100 % återvunnet aluminium. Över 50 % av plastkomponenterna kommer från biobaserade och återvunna källor, det gör Nothing till ledande inom industrin. Smartphonen levereras i en återvunnen fiberförpackning.

M3 Rekommenderar 1.jpg

M3 Rekommenderar

M3 har testat Nothing phone (1) och gav den imponerande 4,5 av 5 i betyg.

Citat från testet:
”Den coola designen och roliga extra funktioner i all ära, Nothing Phone 1 är först och främst en riktig bra mobil för pengarna. På flera punkter utmanar och matchar den mobiler i högre prisklass.”

Läs hela recensionen här.

badge_mobiltoppbetyg_produktsidan_350x350-4.jpg

mobil ger phone (1) toppbetyg

mobil har testat Nothing phone (1) och gav den höga 78% i betyg.

Citat från testet: "Att Nothings innovationer främst handlar om estetik är inget att skämmas för när telefonen i övrigt är snabb och prisvärd."

"Nothing satsar här stenhårt på kärlek vid första ögonkastet, med en formgivning som väcker uppmärksamhet."

Läs hela recensionen här.

Tillbehör till phone (1)

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn