2023-07-17

Nyhet! Nothing lanserar phone (2)

Inte bara en telefon – en upplevelse. Nothing Phone (2) är en smartphone som omdefinierar hur du interagerar med teknologi, genom dess intuitiva design och smarta funktioner. Med det nya Glyph Interface syns aviseringar tydligt och du kan anpassa varje kontakt med unika ljusmönster. Operativsystemet Nothing OS 2.0 ger dig frihet att anpassa telefonen efter dina önskemål och widgets ger dig snabb åtkomst till viktig information. Med den avancerade dualkameran kan du fånga verkligheten på ett helt nytt sätt och den kraftfulla Snapdragon™ 8+ Gen 1-processorn ger dig supersnabb prestanda. Upptäck nya möjligheter med Phone (2) och gå över till den ljusa sidan. Läs mer och köp här!


Uppdaterat Glyph Interface

Med Nothing Phone (2) får du en ny nivå av funktionen Glyph Interface – avancerade ljusmönster på telefonens baksida som är perfekt anpassade för en värld där skärmtiden behöver minskas. Tilldela unika ljus- och ljudsekvenser till varje kontakt och typ av avisering, så håller du dig steget före. Få viktig information med en enda blick. Utforska individuella Glyph-segment för att komma åt viktig information och styra olika funktioner på din telefon. Använd ljusen som en nedräkningstimer, batteriindikator, volymkontroll och din personliga ring light. Det är smart, intuitivt och skärmfritt.

Bättre prestanda än i föregångaren

Phone (2) har 80 % bättre prestanda jämfört med sin föregångare tack vare Snapdragon 8+ Gen 1-processorn. Supersnabb, bästa värmehanteringen, avancerade kamerafunktioner och mycket mer.

Integration med tredjepartsenheter

Det uppdaterade Glyph Interface fungerar också som en framstegsindikator för din taxiresa eller leveransservice. Se hur ljusen räknar ner och håll koll på när din Uber anländer eller när maten är på väg. Du behöver inte ens använda skärmen.

50 megapixel Dualkamera och 32 megapixel främre kamera

Den främre kameran har en sensor på 32 megapixel, vilket är dubbelt så mycket som Phone (1) har. Alla färger, nyanser och uttryck kommer till sin rätt. Nothing har även uppgraderat 50 megapixel huvudkameran + 50 megapixel ultravidvinkelkameran med smarta inställningar som gör Phone (2) till en riktig favorit. Du kan även skapa mästerverk i 4K och 60 fps med den bakre huvudkameran.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Missa inte heller att bli medlem i vårt community eller kolla in vår nyhets- och kunskapssida där du hittar lärorika inlägg och inspiration som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK