2024-01-29

Nyhet! OM SYSTEM lanserar OM-1 Mark II

OM-1 Mark II är en uppdaterad version av OM SYSTEMs flaggskeppskamera och den levererar blixtsnabba hastigheter, hög kapacitet samtidigt som den är otroligt användarvänlig. OM-1 Mark II introducerar en ny global standard med världens första Live GND (Graduated ND) fotograferingsfunktion. De har även uppdaterat AI Detection AF rejält och inkluderar nu även mänsklig igenkänning. Detta är nästa generations Micro Four Thirds-kamera från OM SYSTEM. Utöver kameran släpper de också två nya högpresterande objektiv, M.Zuiko Digital ED 150-600mm f/5-6,3 IS och M.Zuiko Digital ED 9-18mm f/4-5,6 II, som erbjuder den senaste tekniken. Läs mer om nyheterna och förhandsboka! Förväntad leveransstart på kamerorna i mitten av februari och på objektiven i slutet av februari.


Lanseringserbjudande

I samband med lanseringen av OM-1 Mark II kan du spara 3 000 kronor när du förhandsbokar kameran (kamerahus eller kit) tillsammans med utvalda objektiv. På kampanjsidan hittar du alla produkter som är med i kampanjen och fullständiga villkor. Kampanjen gäller till och med 13 mars 2024.

Avancerad AI Detection AF

AI Detection AF har förbättrats för att känna igen ett omfattande urval av motiv, inklusive människor, formel 1-bilar, motorcyklar, flygplan, helikoptrar, tåg, fåglar och vanliga djur som hundar och katter. Denna integration förbättrar sömlöst den väl etablerade Face Priority / Eye Priority AF och förfinar betydligt autofokuskapaciteterna. Den utmärker sig genom att noggrant identifiera objekt, även när individer är i profil,.

Kraftfull 5-axlig bildstabilisering

Dessutom har OM-1 Mark II kraftfull 5-axlig bildstabilisering i kameran, vilket förbättrar kompensationen upp till 8,5 steg och 5-axlad sync IS5, vilket ytterligare breddar möjligheterna för handhållen fotografering genom att låta användaren ta stabila bilder samtidigt som man behåller smidighet och rörlighet.

Världens första Live GND-funktion för fotografering

Med OM-1 Mark II introduceras världens första Live GND (Graduated ND) fotograferingsfunktion, en banbrytande teknik som använder beräkningsfotografi för att återskapa effekterna av att använda ett halvt ND-filter, vilket exakt kontrollerar ljusstyrka och mörker i bilden för att skapa imponerande resultat. För att ytterligare förbättra kapaciteten, förbättrar OM-1 Mark II den övre gränsen för stegnummer i den populära Live ND-fotograferingen till ND128, vilket gör att kameran kan hantera scenarier som kräver större stegnummer.

Två nya objektiv

M.ZUIKO DIGITAL ED 150-600mm f/5,0-6,3 IS (35 mm motsvarande: 300-1200 mm) är en stor nyhet inom telefotozoomteknologi. Detta objektiv för Micro Four Thirds System är standardkompatibelt och ett bevis på innovation, med en expansiv brännvidd på upp till 1200 mm (35mm motsvarande). M.Zuiko Digital ED 9-18mm f/4-5,6 II är inte alls som ett traditionellt ultravidvinkelobjektiv utan har en otroligt kompakt och lätt design samt enastående bärbarhet.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn