2023-09-12

Nyhet! Panasonic Lumix G9II

Upptäck Lumix G9II, en kompakt Micro 4/3-kamera med en kraftfull 25,2-megapixelsensor. Med 19 förinställda fotostilar och möjligheten att ladda upp egna Real Time LUTs direkt till kameran, är G9II ett mångsidigt verktyg för kreativt skapande. Den erbjuder imponerande 60 bilder per sekund med elektronisk slutare, åtta stegs bildstabilisering och precision i fasdetekterande hybridautofokus. Dess förmåga att filma i 6K 60 fps och 4K 120 fps gör G9II till ett kraftfullt verktyg för både foto och video. I samband med lanseringen av kameran passar Panasonic även på att lansera två telezoomobjektiv, Leica DG Vario Elmarit 100-400mm f/4-6,3 II ASPH och Leica DG Vario Elmarit 35-100mm f/2,8. Förväntad leveransstart i november. Förhandsboka hos oss idag!


Autofokus som maximerar bildkreativiteten

Denna nya modell är din portal till att skapa högupplösta bilder med rika färger direkt från kameran. Den nya autofokusteknologin kombinerar Panasonics expertis inom igenkänningsteknik med PDAF (Phase Detection Auto-Focus) och möjliggör höghastighetsfotografering för att fånga varje avgörande ögonblick. Kombinera detta med kompatibilitet med ett brett utbud av Lumix G Micro Four Thirds-objektiv för ultimat bildflexibilitet.

25,2-megapixels Live MOS-sensor för exceptionell bildkvalitet

Den uppgraderade 25,2-megapixels Live MOS-sensorn, tillsammans med den avancerade processorn, ger bilder av högsta kvalitet med rika färgtoner. Hybrid PDAF-tekniken garanterar precision i autofokus och möjliggör höghastighetsfotografering för att fånga rörliga objekt. Med möjlighet att ta upp till 60 bilder per sekund i AFC-läge och SH-förinspelning, missar du aldrig ett viktigt ögonblick, även med snabbt rörliga ämnen.

Bildstabilisering i världsklass

Lumix populära bildstabiliseringssystem har blivit ännu bättre med 8-stegs B.I.S. (Body Image Stabilizer), 7,5-stegs 5-axlig Dual I.S. 2 och avancerad Active I.S. för enastående videobildstabilisering. Dessa funktioner ger oslagbart stöd för handhållen fotografering, även i de mest dynamiska miljöerna. Dessutom kan du utforska förbättrade monokroma fotograferingslägen med nya Leica Monochrome och Real Time LUT för att anpassa dina bilder.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn