Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

2019-08-28

Nyheter från Panasonic!

Vi har nu mer information om Lumix DC-S1H från Panasonic! Dessutom lanseras två nya objektiv ett för L-mount – Panasonic Lumix S Pro 24-70mm f/2,8 och det andra för micro 4/3 – Panasonic Leica Summilux DG 25mm f/1,4 Mark II.


Panasonic Lumix DC-S1H - Fullformat med 6K-video

Med Lumix DC-S1H kompletterar Panasonic sin S-serie med en kamera för dig som filmar professionellt som frilansare eller i studio. Video i 6K 24p, 10-bit 4:2:2 både internt och externt, HLG, V-Log och V-Gamut profiler är bara några av alla videofunktioner i kameran. Med S1H får du ett komplett hybridhus, fyllt till bredden med filmfunktionalitet som gör livet enklare i den professionella produktionsmiljön.

news-panasonic_S1H_24_70mm.jpg

Med inspelning i 6K utan beskärning, förbättrad sensorstabilisering, en generös mängd inställningar och valmöjligheter för filmfotografen samt färghantering som matchar bl.a. GH5 och VariCam har Panasonic skapat ett gediget verktyg för filmskapare, utan att göra avkall på kvalitativa stillbildsfunktioner.

Egenskaper

  • Inspelning i 6K 24p (3:2 ratio) / 5.9K 30p (16:9)
  • 4K upp till 60p
  • Inspelning i flera bildförhållanden, bl.a. anamorfisk 4:3
  • 14+ steg V-log/V-gamut bildprofil kompatibel med Varicam och GH5 & GH5s
  • Obegränsad inspelning
  • IBIS för upp till 6,5 steg längre slutartid i kombination med Dual IS-objektiv
  • 4:2:2 10-bit både internt och externt

 

Objektivnyheter!

Panasonic Lumix S 24-70mm f/2,8 - Professionell standardzoom för Panasonic L-mount

Detta är objektivet som passar till det mesta oavsett om du fotograferar
bröllop, resor, studio, landskap, porträtt eller filmar. Ett ljusstarkt 24–70 mm är mycket användbart i
de flesta situationer. Byggkvaliteten och skärpan uppnår de höga standarder satta av Leica för att ge
maximal prestanda till fotografer.

Leica DG Summilux 25mm f/1,4 II Asph 

Det här är version två av Panasonics Leica DG Summilux 25 mm f/1,4 med micro 4/3-fattning. Ett normalobjektiv med fast brännvidd på 25 mm vilket motsvarar 50 mm i småbildsformat. Med sin ljusstarka optik och korta skärpedjup passar objektivet flera typer av fotografering, så som porträtt, arkitektur och vardagsfotografering. Linsytorna har behandlats med en Nano-ytbeläggning för att minska reflektioner och på så sätt också bidra till bättre skärpa. Objektivet har en stegmotor för tyst, snabb och smidig autofokus som noggrann och pålitlig både vid fotografering och videoinspelning.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.