2024-05-22

Nyhet! Panasonic presenterar Lumix S9!

Panasonic är stolta över att presentera LUMIX-kameran, den minsta och lättaste spegellösa fullformatskameran i LUMIX S-serien. LUMIX-kameran är en stilfull följeslagare för kreatörer på språng. Den 24,2 megapixel fullformats CMOS-sensorn, motsvarande den i LUMIX S5II, och den senaste processorn fångar innehåll med rika detaljer och naturliga toner. Dessutom är kameran utrustad med PDAF (Phase Detection Auto-Focus), vilket ger utmärkt motivspårning, och Active I.S., som kraftigt minskar oskärpa från kameraskakningar även vid handhållen fotografering, vilket gör att användare kan fotografera med självförtroende oavsett situation. Förhandsboka redan idag! Leveransstart under juni.


Fler kreativa möjligheter på språng

Med LUMIX-kameran kan du enkelt använda och experimentera med olika populära, klassiska eller skräddarsydda färgstilar direkt i kameran med den nya "LUT"-knappen. Tänk på LUT som olika filter som ger dina bilder och videor en helt ny look. Med den nya LUMIX Lab-appen kan du dessutom skapa och anpassa dina egna unika färgprofiler direkt på din smartphone. Detta innebär att användare enkelt kan skapa originella och delbara bilder och videor utan behov av efterredigering på en dator, vilket expanderar de kreativa möjligheterna. Hastigheten för att överföra data från kameran till smartphonen har också förbättrats med den nya appen.

Lumix S9 finns i färgerna Jet Black, Crimson Red, Dark Olive och Night Blue.

Nytt inspelningsformat för sociala medier

LUMIX-kameran introducerar ett nytt inspelningsformat; MP4 Lite. Tack vare detta kan kreatörer fånga högkvalitativa videor i ett optimalt format för smartphones och enkelt ändra bildförhållanden för att passa sociala medier med LUMIX Lab-appen. Med detta nya strömlinjeformade redigeringsarbetsflöde kan innehållsskapare enkelt fotografera och dela medan de är på språng.

Nytt pannkaksobjektiv för nya möjligheter

Panasonic släpper också nya Lumix S 26mm f/8! Ett otroligt kompakt och lätt vidvinkelobjektiv. Den smala designen förbättrar bärbarheten utan att kompromissa med hög upplösning och enastående bildkvalitet. Med en fast brännvidd på 26mm, bländare f/8 och manuell fokus är detta nya pannkaksobjektiv designat för snabb, avslappnad och kreativ fotografering. Perfekt för att spontant fånga flyktiga ögonblick levererar 26mm unika resultat jämfört med det befintliga utbudet av LUMIX Series vidvinkelobjektiv med fast brännvidd.

Texten uppdateras löpande.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn