2022-04-26

Nyhet! Samsung T7 Shield

Samsung släpper nya T7 Shield, en portabel SSD-hårddisk som klarar tuffa miljöer. Med IP65-klassning klarar den även damm och vatten. Hårddisken är inte mycket större än ett vanligt kreditkort och mäter endast 13mm i tjocklek. Den har en imponerande läshastighet på 1050MB/s via den medföljande USB-C-kabeln. Gör dina säkerhetskopior ännu säkrare med T7 Shield!


01_970x250.jpg

Fördelar

  • Tålig design för tuffa miljöer
  • IP65-klassning som ger damm och vattentålighet
  • Överföring på 1050MB/s
  • Medföljande USB-C och USB-A-kabel
  • Ungefär lika stor som ett kreditkort
  • Endast 13mm tjock
  • Fungerar till Windows och Mac

MU-PE1T0S-EU_006_Dynamic2_Black.jpg

Snabb överföring även i tuffa miljöer

T7 Shield är hårddisken som du vågar ta med dig ut på exempelvis fotoäventyret då den är stöttålig från upp till tre meters höjd och IP65-klassingen gör den vatten- och dammtålig. Den har även en imponerade läshastighet på 1050MB/s och skrivhastighet på 1000MB/s via USB-C. T7 Shield tar väldigt liten plats i väskan då den endast är ungefär i storlek med ett vanligt kreditkort och 13mm tjock.

USB-C och USB-A

Medföljande i paketet får du med en USB-C till USB-C samt en USB-C till USB-A-kabel. Använd USB-C-kabeln för maximal läshastighet på 1050MB/s, men om du inte har en USB-C-port på din dator så går det bra att använda den medföljande USB-A-kabeln.

MU-PE1T0K-EU_012_Group-Shot_Beige.jpg

Upptäck nya Samsung T7 Shield i färgerna sand och svart


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Missa inte heller att bli medlem i vårt community eller kolla in vår nyhets- och kunskapssida där du hittar lärorika inlägg och inspiration som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Lycka till!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.