2022-04-26

Nyhet! Samsung T7 Shield

Samsung släpper nya T7 Shield, en portabel SSD-hårddisk som klarar tuffa miljöer. Med IP65-klassning klarar den även damm och vatten. Hårddisken är inte mycket större än ett vanligt kreditkort och mäter endast 13mm i tjocklek. Den har en imponerande läshastighet på 1050MB/s via den medföljande USB-C-kabeln. Gör dina säkerhetskopior ännu säkrare med T7 Shield!


01_970x250.jpg

Snabb överföring även i tuffa miljöer

T7 Shield är hårddisken som du vågar ta med dig ut på exempelvis fotoäventyret då den är stöttålig från upp till tre meters höjd och IP65-klassingen gör den vatten- och dammtålig. Den har även en imponerade läshastighet på 1050MB/s och skrivhastighet på 1000MB/s via USB-C. T7 Shield tar väldigt liten plats i väskan då den endast är ungefär i storlek med ett vanligt kreditkort och 13mm tjock.

Upptäck nya Samsung T7 Shield i färgerna sand och svart


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn