2022-10-26

Nyhet! Sony A7R V

Med nya A7R V lanserar Sony den senaste tekniken. Kameran kommer med en nyutvecklad autofokusfunktion, som drivs av AI. Den levererar en snabb hastighet med den senaste BIONZ XR™-processorn, hög bildkvalitet på 61 megapixel i fullformat samt videoinspelning i 8K. Detta resulterar i oöverträffad detaljrikedom i motiven. Kameran har även ett förbättrat inbyggt 8-stegs stabiliseringssystem, en unik flervinklad 4-vägsskärm och en högupplöst elektronisk sökare för en professionell fotoupplevelse. Sony A7R V ger snabba anslutningsmöjligheter och är en revolution för dem som vill fånga varje detalj – från landskap till djurliv eller porträtt – för entusiaster och proffs. Läs mer och förhandsboka här!


Fördelar - Sony A7R V

 • 61 megapixel fullformatssensor
 • Pixelshift upp till 240 megapixel
 • Filma i 8k/24p 10-bitar 4:2:2 internt
 • 693 fasbaserade fokuspunkter i fullformat
 • 26 megapixel i APS-C med 325 autofokuspunkter
 • Inbyggd bildstabilisering upp till 8 steg
 • 15 stegs dynamiskt omfång
 • 10 fps i full upplösning med AF/AE i 88 bilder
 • Realtids spårning, ögon-AF och AI-fokus, även i video
 • Ögon-AF för djur, människor, fåglar och insekter
 • Dubbla minneskortplatser
 • Elektronisk OLED-sökare med 9,44 miljoner pixlar

AI-baserad autofokus

Få exakt, snabb och konsekvent autofokusspårning i realtid av motiven med unik AI-baserad teknik. Du får till och med avancerad ögonigenkänning hos fler motiv (människor, djur, fåglar, insekter, bilar, flygplan) med sömlös implementering för en unik fotoupplevelse. Med den här professionella kameran kan du enkelt ta bilder och spela in videoinnehåll med bra skärpa, även under svåra förhållanden.

Enastående detaljer

Den fantastiska bakbelysta 61 megapixel-fullformatssensorn i kombination med BIONZ XR™-bildprocessorn ger enastående detaljrikedom och exakt färgåtergivning – även vid svåra ljusförhållanden. Ta bilder med upp till 10 bilder/s med en robust buffert eller använd det nya inspelningsläget Pixel Shift för en oerhört detaljerad bild på 240 megapixlar. För naturälskare kan APS-C-förlängningsfaktorn användas för extra räckvidd och maximal kvalitet på 26 megapixlar.

8K- och 4K60P videoinspelning

Förutom 8K- och 4K-inspelning ger Sony A7R V en professionell videoinspelningsupplevelse med 10-bitars 4:2:2-inspelning, S-Cinetone- och S-LOG-bildprofiler samt långa inspelningssessioner tack vare värmeavledningssystemet. Det som är unikt för det Sony-utvecklade ekosystemet är att det även innehåller funktioner som aktiv stabilisering och brännviddskompensation för en unik upplevelse när du använder Sony-objektiv.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn