2023-09-12

Nyhet! Sony lanserar Burano

Upptäck Sonys CineAlta BURANO 8K Digital Cinema Camera. Designad med hög mobilitet i fokus, något som ofta krävs för solo-fotografering, höjer Sonys nya CineAlta Burano 8K Digital Cinema Camera din filmskaparstil genom att erbjuda upp till 8,6K-upptagning i en kompakt fullformatskropp. Unik bildstabilisering inuti kameran för E- och PL-fattningobjektiv, snabb hybrid-autofokus och ett smidigt, justerbart ND-filter ger oöverträffad användarvänlighet och bildkvalitet. Perfekt som en VENICE B- eller C-kamera för att sömlöst matcha ditt professionella filmskapande. Förhandsboka din kamera nu!


Touch & Try Workshop i Stockholm 17/10

Var först i Sverige med att få kolla in och testa den nya kameran! Tisdagen den 17 oktober är produktexperter från Sony och vårt B2B-team på plats i vår butik i Stockholm för att visa upp och hålla en genomgång av nya Sony Burano. Eventet är kostnadsfritt och anmälan görs enkelt via mejl. Välkommen!

Datum: Tisdag 17 oktober
Tid: 14:00–17:00
Plats: Vasagatan 14, Stockholm

Anmälan: Via mejl till business@scandinavianphoto.se 

Fullformat 8,6K CMOS-sensor

Utöver att matcha VENICE's exceptionella bildåtergivning, integrerar BURANO-kamerans 8,6K CMOS-sensor Sonys välkända autofokusteknik - en enorm fördel för ensamfotografer i snabbt tempo med utmanande fokus. Sensorn erbjuder också fullformat- och Super35-lägen, vilket möjliggör att du väljer från ett brett utbud av objektiv som passar olika typer av projekt.

Snabb och exakt autofokus

Tillgängliga med Sony E-fattningobjektiv inkluderar BURANO-kamerans autofokusalternativ snabb hybrid-autofokus (fasdetektions AF/kontrastdetektions AF) och ögon AF, vilket gör det möjligt att noggrant fånga snabbt rörliga motiv, även när du arbetar ensam.

Bildstabilisering

En spännande funktion som är unik för BURANO är dess inbyggda bildstabilisering för Sony E- och ARRI PL-fattningobjektiv - en nyhet inom digital cine-stilinspelning. Denna nya PL-fattningobjektivfunktion erbjuder 3-axlig pitch, yaw och rollstabilisering med hög, låg och av-alternativ. E-fattningobjektiv har fördel av 5-axlig pitch, yaw, roll, x och y-stabilisering med aktiva, standard och av-inställningar.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn