2022-09-08

Nyhet! Sony FR7

Sony har annonserat en ny modell i sin Cinema-serie – FR7. Sony FR7 är världens första PTZ-kamera (pan-tilt-zoom) som kombinerar en fullformatssensor, en utbytbar linsdesign och en avancerad fjärrfotograferingsfunktion. Kameran ger dig jämn PTZ-styrning och kommer med ett kvalitetsobjektiv med E-fattning (tillval eller kit). Ett urval av brännvidder och kort skärpedjup ger dig kreativ frihet och öppnar upp en värld av möjligheter tillsammans med funktionen för PTZ-fjärrstyrning. Preliminär leveransstart av Sony FR7 i november. Läs mer och förhandsboka här!


Avancerad teknik för filmliknande uttryck

FR7 är utrustad med en bakbelyst 35 mm CMOS-fullformatssensor med cirka 10,3 miljoner effektiva megapixlar. Sensorn har avancerad sensorteknik från Sony som för första gången används i en kamera med panorering, lutning och zoom (PTZ). Den högpresterande BIONZ XR-bildprocessorn bidrar till superb bildkvalitet med hög känslighet, jämna nyansomfång och verklighetstrogen färg med lågt brus.

Utbytbar linsdesign

FR7 har en Sony-E-fattning och kan användas med vårt sortiment av objektiv med E-fattning, inklusive den enastående G Master Series med fantastisk upplösning och bokeh i världsklass. Med en fullformatssensor och ett objektiv med E-fattning från Sony inbyggt i en fjärrkamera får du en ny värld av imponerande och uttrycksfulla filmuttryck som häpnadsväckande skärpa och bokeh för innehållsskapande.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Missa inte heller att bli medlem i vårt community eller kolla in vår nyhets- och kunskapssida där du hittar lärorika inlägg och inspiration som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Lycka till!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.