2023-03-29

Nyhet! Sony har lanserat ZV-E1

ZV-E1 från Sony är utrustad med en unik uppsättning funktioner framtagna för videofilmare som behöver bästa möjliga inspelningsupplevelse. Det är en kompakt systemkamera som kan spela in i 4K 60p och som är utrustad med en unik AI-baserad autofokus som känner igen flera olika motiv. ZV-E1 har en stor och högpresterande fullformatssensor och levererar professionell ljudkvalitet i alla inspelningar. Kameran är också fullspäckad med en bred uppsättning kreativa funktioner, som produktvisning och streaming i 4K, så att det ska bli enklare än aldrig förr att skapa proffsigt innehåll. Läs mer och förhandsboka här!


Fullformatskvalitet på proffsnivå

Spela in filmiskt innehåll i professionell 4K 60p-bildkvalitet i fullformat för oändliga kreativa möjligheter, även i svagt ljus. Utnyttja det filmiska utseendet som S-CINETONE och vloggfunktionerna ger dig för att det ska vara enkelt att skapa videor. Med ZV-E1 från Sony kan du även spela in i filmisk 4K 120p-slowmotion, vilket utvecklats från professionella kameror och tillgängliggörs via en kostnadsfri uppdatering av inbyggd programvara.

Gjord för innehållsskapande

ZV-E1 har flera funktioner framtagna för enkelt men proffesionellt innehållsskapande. Kameran är bland annat utrustad med en bokeh-knapp som gör bakgrunden suddig och ett produktvisningsläge för recensenter som vill vara säkra på att olika föremål är i fokus när de visas upp för kameran. Med en vridfunktion, en touchscreen och en tally-light (kontrollampa) har det aldrig varit enklare att vlogga och fokusera på ditt innehåll.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn