2022-04-27

Nyhet! Sony lanserar ny normalzoom i G Master-serien

Sony lanserar nu en ny normalzoom i den populära G Master-serien. Sony FE 24-70mm f/2,8 GM II levererar bland annat en konstant f/2,8-bländare som erbjuder högre bildkvalitet och utmärkta funktioner, särskilt för filminspelning och stillbilder i fullformat. Med de elva bländarlamellerna får du även enastående upplösning, vacker bokeh och mer exakt fokusering. Passa på att förhandsboka objektivet redan idag, preliminär leveransstart i slutet av maj.


  • Utvecklat för dagens högupplösta kameror
  • Lika snabbt och ljusstarkt oavsett brännvidd
  • Smidig och tyst autofokus – perfekt vid filmning
  • Damm- och fukttålig konstruktion
  • Konstant max-bländare på f/2,8 genom hela zoomintervallet
  • De elva bländarlamellerna ger en vacker bokeh

Med fyra linjära XD-motorer (Extreme Dynamic) med komplex struktur får du snabb och exakt fokusering både när du filmar och fotograferar. Med det här standardzoomobjektivet missar du aldrig ett fototillfälle. Det är konstruerat för att ge jämn, snabb och kontinuerlig autofokus vid filminspelning, och med minimerad brännvidds-, fokus- och axelförändring vid zoomning får du riktigt skarp bildkvalitet.

Sony FE 24-70 f/2,8 GM II erbjuder en konstant max-bländare på f/2,8 genom hela zoomintervallet och håller ljusstyrkan på en jämn nivå även när du ändrar brännvidd. Det främre elementet på objektivet är försett med en fluorbeläggning som stöter bort vatten, olja och andra föroreningar och är enkelt att torka av för att få bort smuts och fingeravtryck. En damm- och fukttålig konstruktion och flexibla reglage gör objektivet perfekt för de mest utmanande situationer – både inomhus och utomhus. Det är även kompatibelt med brännviddsförändringsfunktionen.

Objektivet levereras med motljusskydd som fungerar mycket bra för att undvika att ströljus och reflektioner som faller in genom frontlinsen från sidan, samtidigt som det skyddar ditt objektiv från stötar. Kom ihåg att köpa till ett filter så att du kan utnyttja ditt objektiv till dess fulla potential.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn