2022-09-28

Nyhet! Sony lanserar nya Cinema Line-kameran FX30

Sony FX30 erbjuder avancerad prestanda och funktionalitet för ett verkligt högkvalitativt cinematiskt uttryck. Med FX30 får du ett smidigt och enkelt inträde till den kreativa Cinema Line-världen. Tack vare Sonys bildsensorteknik uppnår kameran hög känslighet, lågt brus och brett dynamiskt omfång, samtidigt som den levererar 4K-upplösning i Super35-format för imponerande bildkvalitet. FX30 innehåller även samma eftertraktade S-Cinetone™-look som tillhandahålls av mer avancerade Cinema Line-modeller. Kameran kommer i en standardmodell och en modell där XLR-handtag ingår. Läs mer och förhandsboka här!


Avancerad autofokus med stor täckning

FX30 erbjuder en mycket pålitlig och exakt autofokusprestanda med bred områdesspårning över hela bilden. Att bibehålla fokus på motivet är enkelt med ögon-AF i realtid som följer ansiktet och ögonen (människor och djur). Fokus bibehålls exakt och smidigt över ett brett område även när du använder ett smalt skärpedjup eller spårar snabbt rörliga motiv med Sonys unika AI-baserade realtidsspårning. Stabil AF och flexibel fokusering är tillgängliga för ett brett spektrum av fotograferingssituationer. AF Assist, Focus Map och Breathing Compensation är fantastiska stödfunktioner.

Kamerahus för kreativt skapande

FX30 kommer i en kompakt och lätt design som är tillverkad för rörlighet och effektivitet. Chassit är tillverkat av magnesiumlegering för att ge maximal hållbarhet i kombination med låg vikt. Detta underlättar när du vill filma handhållet, med eller utan gimbal. Sony FX30 har en vinklingsbar touchskärm som underlättar hanteringen av fokus och inställningar. Kameran har ett inbyggt Anti-dammsystem, USB-C 3.2 med stöd för PB och kommunikationsmöjligheter som Fjärrkontroll, Bluetooth, WiFi, NFC, FTP och traditionell LAN-anslutning.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn