2022-09-28

Nyhet! Sony lanserar nya Cinema Line-kameran FX30

Sony FX30 erbjuder avancerad prestanda och funktionalitet för ett verkligt högkvalitativt cinematiskt uttryck. Med FX30 får du ett smidigt och enkelt inträde till den kreativa Cinema Line-världen. Tack vare Sonys bildsensorteknik uppnår kameran hög känslighet, lågt brus och brett dynamiskt omfång, samtidigt som den levererar 4K-upplösning i Super35-format för imponerande bildkvalitet. FX30 innehåller även samma eftertraktade S-Cinetone™-look som tillhandahålls av mer avancerade Cinema Line-modeller. Kameran kommer i en standardmodell och en modell där XLR-handtag ingår. Förväntad leveransstart i slutet av oktober. Läs mer och förhandsboka här!


Fördelar – Sony FX30

 • 10-bitars 4:2:2 / 16-bitars RAW-utgång
 • Upp till 14+ stegs dynamiskt omfång i S-log3
 • Snabb hybrid AF: 495-punkts autofokus med fokusplans fasdetektering (vid filmning)
 • Bildstabilisering i fem axlar, upp till 5,5 steg
 • Effektiv upplösning vid video cirka 20,1 megapixlar
 • 26 megapixlar vid stillbild
 • 4K Super 35 Exmor R sensor med ISO upp till 32 000
 • 16bit RAW, S-Log3 och S-Cinetone
 • Lätt att se att kameran spelar in – REC-indikator (Tally)
 • CFexpress Typ A / SDXC / SDHC dual slot
 • Flera anslutnings- och kommunikationsmöjligheter
 • Lätt att bygga ut efter dina egna preferenser av tillbehör
 • Ergonomiskt grepp optimerad för stabil handhållen filmning

Avancerad autofokus med stor täckning

FX30 erbjuder en mycket pålitlig och exakt autofokusprestanda med bred områdesspårning över hela bilden. Att bibehålla fokus på motivet är enkelt med ögon-AF i realtid som följer ansiktet och ögonen (människor och djur). Fokus bibehålls exakt och smidigt över ett brett område även när du använder ett smalt skärpedjup eller spårar snabbt rörliga motiv med Sonys unika AI-baserade realtidsspårning. Stabil AF och flexibel fokusering är tillgängliga för ett brett spektrum av fotograferingssituationer. AF Assist, Focus Map och Breathing Compensation är fantastiska stödfunktioner.

Kamerahus för kreativt skapande

FX30 kommer i en kompakt och lätt design som är tillverkad för rörlighet och effektivitet. Chassit är tillverkat av magnesiumlegering för att ge maximal hållbarhet i kombination med låg vikt. Detta underlättar när du vill filma handhållet, med eller utan gimbal. Sony FX30 har en vinklingsbar touchskärm som underlättar hanteringen av fokus och inställningar. Kameran har ett inbyggt Anti-dammsystem, USB-C 3.2 med stöd för PB och kommunikationsmöjligheter som Fjärrkontroll, Bluetooth, WiFi, NFC, FTP och traditionell LAN-anslutning.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Missa inte heller att bli medlem i vårt community eller kolla in vår nyhets- och kunskapssida där du hittar lärorika inlägg och inspiration som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Lycka till!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.