2021-11-15

Nyhet! Sony VENICE 2

Nu lanserar Sony VENICE 2, deras nya flaggskepp inom cine- & filmkameror. Kameran kommer i två modeller – en med 6K-sensor och en med 8K-sensor. VENICE 2 är skapad för filmfotografen och är utrustad med sensorteknik och bildkvalitet som möter de höga kraven i dagens filmproduktioner. Tack vare kamerans användarvänliga design och inställningsskärm för både fotograf och assistent, kan du fokusera på filmningen utan att fastna i komplicerade menyer och inställningar. Med interna inspelningsmöjligheter i både Sonys egna codec X-OCN och i 4K ProRes 444, är VENICE 2 den ultimata cinekameran för framtidens filmproduktioner. Förhandsboka din kamera nu!


venice II banner.jpg

 

Maximera bildkvaliteten med Sony VENICE 2

Sony VENICE 2 ger dig alla möjligheter för dig som kräver det bästa. Kamerans sensor ger dig ett dynamiskt omfång upp till hela 15+-steg, och för att få ut det maximala av kameran finns det även Dual ISO 500 och 2500. Detta ger dig minimalt brus även på högre ISO-inställningar. För att kunna anpassa dig efter miljöväxlingar och förändringar har kameran sofistikerade, inbyggda ND-filter på upp till hela åtta steg (ND 0.3-ND 2.4), för att du snabbt ska kunna korrigera ljusinsläppet utan behöva ändra andra inställningar.

VENICE 2 ger dig ett större färgomfång än BT.2020 färgrymd och har ett ännu bredare spektrum än DCI-P3. Detta innebär att kameran återger verklighetstrogna färgen anpassade till ett arbetsflöde med Sony S-log3 och S-Gamut3.

Filma med High Frame Rate, VENICE 2 låter dig filma i upp till 120fps i 4K och 90fps i 6k. När du filmar i kombination med en anamorfisk objektiv (krävs mjukvarulicens) så kan du filma upp till 75fps i 4K 4:3 och 72fps i 4K 6:5.

 


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn