2022-11-11

Nyhet! teenage engineering - choir

Möt the choir, en unik samling dockor från teenage engineering, med rötter i teenage engineerings allra första konstinstallation. Få dockorna att sjunga i samklang eller enskilt och skapa unik musik där du som kreatör håller i taktpinnen. Du kan styra din ensemble trådlöst via Bluetooth med både OP-1 field, OP-Z, Ortho Remote eller valfritt midi-keyboard. Varje docka är handgjord av bokträ och polerad till perfektion.


1057941_all.jpg

Möt ensemblen – åtta unika dockor

Möt choir – 8 unika dockor från världens alla hörn med olika röster och omfång. Låt dem sjunga solo eller i kör, här står lekfullhet och kreativiteten i centrum. Skapa dina egna alster via midi eller varför inte spela upp en av de 22 förprogrammerade sångerna. Dockorna behöver dock din hjälp, så med en lätt skakning eller dunk på huvudet så kan du enkelt starta och pausa dem, eller varför inte luta dem åt höger eller vänster för att styra volymen. Kreativitet, lekfullhet Dockorna är kompatibla via Bluetooth med OP-1 field, OP-Z, Ortho remote eller valfri midikeyboard.

  • miki – tenor från Japan
  • carlo – baryton från Italien
  • gisela – mezzosopran från Tyskland
  • leila – sopran från Palestina
  • ivana – alt från Holland
  • bogdan – kosack med djup basröst
  • hatshepsut – mezzosopran från Egypten
  • olga – kontraalt från Ryssland

Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Missa inte heller att bli medlem i vårt community eller kolla in vår nyhets- och kunskapssida där du hittar lärorika inlägg och inspiration som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Lycka till!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.