2019-09-04

Nyheter från Nikon - Nysläppt Z-objektiv, D6 och 120-300 under utveckling

Nikon D6 bekräftas vara under utveckling, tillsammans med en ny, kraftfull telezoom! Dessutom släpps nu ett nytt vidvinkelobjektiv till Nikons Z-serie – Nikkor Z 24mm f/1.8 S.


IMG Nikon D6 och 120-300.jpg

Nikon D6 och NIKKOR 120-300mm f/2,8 under utveckling

Nikon bekräftar att ryktet stämmer – Nikon D6 är under utveckling! I samband med det utvecklas också ett nytt telezoom; närmare bestämt AF-S Nikkor 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR! Nikon utlovar att D6 blir deras mest avancerade SLR hittills, men mer information än så har vi inte. Vi väntar med spänning på mer information, så håll ett vakande öga på vår nyhetssida för kommande Nikon-nyheter!

Produktsläpp! NIKKOR Z 24mm f/1,8 S

En annan glädjande nyhet är att Nikon nu lanserar ett nytt 24mm objektiv till Z-serien! Ruskigt tyst autofokus, suverän optisk prestanda samt den senaste teknologin från Nikon utgör ett efterlängtat tillskott till Nikons högpresterande spegellösa hus.

Läs vårt intryck av Nikon Z6 och Nikon Z7!

Med en klassisk brännvidd är NIKKOR Z 24mm f/1.8 S ett utmärkt tillskott till Z-serien. Med det nya Multi Focus System levererar objektivet riktigt tyst och snabb autofokus, som dessutom minskar kromatisk aberration och "focus breathing" – riktigt trevlig funktion för både fotografer och filmskapare! Tillsammans med ditt Z-hus får du dessutom 5-axlig stabilisering, och med fyra (!) asfäriska element levererar objektivet god bildkvalitet utan störande brytningsfel eller vinjettering.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn