2020-11-03

Nyheter från Think Tank – Backstory!

Vi har äntligen fått in de efterfrågade ryggsäckarna Think Tank Backstory! Ryggsäckarna finns i två storlekar som är anpassade för att rymma bärbara datorer, kameror och utrustning, och designade i linje med Think Tanks nya, lättare väskor. Det är de små detaljerna och den höga kvaliteten som gör Backstory till en av våra favoriter, och den blir ett starkt tillskott till SP Favourites. Nu har vi fyllt på vårt lager med nya väskor och ryggsäckar från både Think Tank och Mindshift Gear!


924A2174-Edit.jpg

Anpassad för alla tillfällen

Think Tank Backstory är inte bara anpassad för dig som vill bära med dig din kamerautrustning på ett smidigt sätt, utan den passar även bra att använda som en vanlig ryggsäck med datorfack. Perfekt om du vill ha en bra och rymlig ryggsäck till jobbet eller skolan!

Ryggsäcken ger dig snabb åtkomst till din utrustning oavsett om det är kameran, regnkläderna eller lunchlådan du har packat ner. Du får även med ett ordentligt regnskydd som skyddar ditt innehåll. Den är även designad på ett genomtänkt sätt, med smarta detaljer på allt från hållaren och vattenflaskan till öppningen i ryggen. Detta är ryggsäcken för dig som vill ha en snygg och bekväm ryggsäck med goda förvaringsmöjligheter.

Du kan anpassa Backstory efter din kroppsbyggnad genom att justera axelband, remmar och framförallt höjden på remmen som går över bröstet. Detta förbättrar ergonomin och avlastar vikten av din packning. Backstory finns i två storlekar – Backstory 13 och Backstory 15

Ryggsäck med flera plus i kanten

Med Think Tank Backstory får du

  • åtkomst till din utrustning via topp- och ryggpanelen
  • dedikerad plats för laptop och surfplatta
  • tunna, stabila avdelare och vadderade kanter
  • justerbar höjd på bröstremmen
  • massor av småfack att förvara småprylar
  • regnskydd och stativfäste.

Missa inte videon där Think Tanks produktexpert grundligt går igenom väskans fack och funktioner. Passa även på att titta på våra andra väskor och ryggsäckar från Think Tank. Vi har allt från studioväskor, ryggsäckar, axelväskor, rullväskor, tillbehörsväskor och smarta tillbehör. 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.