2021-07-21

Nyheter till din arbetsplats från SP TECH

Gör ditt skrivbord till en stilren och ergonomisk arbetsplats med nyheter från SP TECH! Vi kan nu presentera fem nya och prisvärda produkter i form av mobilhållare, laptopställ och bildskärmsställ, som ger dig ett snyggt skrivbord med flera smarta egenskaper. Läs mer om nyheterna och klicka hem dina favoriter – i lager redan nu!


SP TECH Phone Stand är perfekt för dig som vill ha koll på din mobil när du sitter vid din arbetsplats, samtidigt som den underlättar när du deltar i videosamtal från mobilen. Mobilhållaren är tillverkad helt i metall och ger dig möjligheten att placera din mobil både stående och liggande. Du kan även justera lutningen på hållaren för att underlätta visning och för att ge dig rätt vinkel i dina videosamtal.

Ett portabelt laptopställ gör att du enkelt kan sätta upp en ergonomisk arbetsstation var du än är. Fäll ut stället och placera din bärbara dator i en bekväm position framför dig.

SP TECH Laptop Stand Foldable Black har gummibeklädda och utfällbara stopp i slutet av varje ben som gör att datorn inte glider ner – i två storlekar för att passa flera olika datorer. Dessutom kan du med de bakre benen justera lutningen i två olika lägen. SP TECH Laptop Stand Foldable Silver går att vinkla i sex olika visningslägen så att du enkelt kan anpassa det efter dina behov. Eftersom datorn kan höjas och vinklas i rätt position, får du en optimerad ergonomisk arbetsställning som minimerar belastningen på din nacke.

SP TECH Laptop Stand Elevated Silver förbättrar din ergonomiska position vid skrivbordet och optimerar datorns prestanda tack vare ökad kylning under datorn. Stället har en minimalistisk design i silver och är tillverkat i aluminium. Dessutom är det försett med silikongummi som skyddar din dator mot repor och håller den på plats. Stället höjer upp din dator till ögonhöjd och frigör utrymme på ditt skrivbord. Det ger dig en maximerad arbetsyta samtidigt som du får en ökad komfort i din arbetsposition.

Förbättra din ergonomiska position samtidigt som du frigör yta på skrivbordet. SP TECH Monitor Stand höjer upp din skärm i rätt höjd vilket minskar belastningen på din nacke och ger dig en bekväm arbetsställning hela dagen. Bildskärmsstället ger dig också mer plats på skrivbordet och möjlighet till förvaring under det. Den inbyggda USB-hubben gör att du kan koppla in all din kringutrustning och sedan ansluta stället med endast en kabel in i datorn. Dessutom har SP TECH Monitor Stand en inbyggd Qi-laddare till din mobil.

Se alla våra produkter från SP TECH här!


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn