2022-05-16

Nyhet! RØDECaster Pro II

Med nya RØDECaster Pro II fortsätter Røde att vidareutveckla sin populära podcastmixer för streaming, musik och contentskapande. Mixern har fyra nyutvecklade Revolution-mikrofonförstärkare, fysiska mixreglar och åtta SMART Pads som du kan både programmera och justera efter ditt eget behov.  Den är även utrustad med en kraftfull Quad-Core DSP som driver de inbyggda effekterna som reverb, delay och Aural exciter. RØDECaster Pro II går att förhandsboka nu, leveransstart 15 juni.


rödecaster_news 4.jpg

RØDECaster Pro II – mixer med många möjligheter

RØDECaster Pro II är en flexibel mixer med totalt nio kanaler och med sex fysiska mixreglar. De analoga och digitala ingångarna men även padsen kan tilldelas valfri mixregel vilket gör att du som användare kan anpassa mixern efter dina egna behov. Det finns även en panoreringskontroll för varje kanal och de analoga ingångarna kan länkas för inspelning av stereomikrofoner, synthar och instrument.

rödecaster2_news5.jpg


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn