2021-07-29

Nytt från Blackmagic Design

Blackmagic Design presenterar flera heta produkter. Bland nyheterna hittar vi två nya videokameror för liveproduktion fullmatade med professionella egenskaper i en kompakt formfaktor – Blackmagic Studio Camera 4K. De lanserar också en uppgraderad version av Web Presenter med 4K-upplösning samt en ny lineup av HyperDeck Studio. Läs mer om nyheterna och köp dem idag!


banner_news_bmd_ALL.jpg

Studio Camera 4K Pro

Blackmagic Studio Camera 4K Pro har flera funktioner som du ofta finner i stora studiokameror men är tillverkad i en kompakt och portabel design. Den är designad för professionella 12G-SDI och 10G Ethernet-anslutningar, vilket är perfekt om kameran är placerad långt ifrån en switch. Studio Camera 4K Pro har ett brett dynamiskt omfång och kan hantera svåra ljusförhållanden samtidigt som den producerar cinematisk film i hög kvalitet. Sensorn har ett ISO upp till 25 600 vilket ger dig möjlighet att skapa fantastiskt material även på svagt upplysta platser. Kameran är också försedd med avancerade funktioner som Talkback, Tally Light, inbyggd färgkorrigering och RAW-inspelning direkt via USB.

Studio Camera 4K Plus

Blackmagic Studio Camera 4K är en avskalad version av Studio Camera 4K Pro med HDMI i stället för de avancerade broadcast-anslutningarna vilket gör den till en mycket prisvärd studiokamera. Den är designad för att användas tillsammans med ATEM Mini och ansluts enkelt via en kraftfull HDMI-port.

Utöver Studio Camera 4K lanserar Blackmagic Design också tre stycken tillbehör – Blackmagic Studio Converter, Focus Demand och Zoom Demand. Tillbehören har leveransstart i oktober.

HyperDeck Studio

Blackmagic Design presenterar också en helt ny lineup av HyperDeck Studio. Både nya uppdaterade HD-versioner och även en professionell och kraftfull 4K-modell. HyperDeck Studio är en rackmonteringsbar videoinspelare som spelar in material i sändningskvalitet direkt på SD-kort och SSD-lagringsenheter. Den har en modern design med fler codec och tyst kylning. Alla dessa kraftfulla funktioner gör HyperDeck Studio perfekt för sändning och live-produktion. Alla modeller stöder nu inspelning och uppspelning till H.264-, ProRes- och DNx-filer samt PCM- eller AAC-ljud. Plus att alla modeller stöder SD-kort och UHS-II-kort, medan Pro-modellerna lägger till extra SSD-stöd.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn