Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

2019-01-27

Olympus lanserar OM-D E-M1X

Olympus har lanserat sitt nya stjärnskott – OM-D E-M1X! Kameran presenterar fler nya och intressanta funktioner. Den är designad med proffsens krav i åtanke med fokus på sport, vilda djur och natur. Kameran erbjuder bland annat ett handhållet högupplöst 50 mp läge, 4K video, USB-laddning och inbyggt ND-filter. Läs mer om OM-D E-M1X via länk nedan!


 

OM-D E-M1X är en snabb MicroNyheter_olympus-e-m1x.jpg 4/3 kamera med flera nya och intressanta funktioner utan att för delen förändra den etablerade plattformen som O-MD E-M1 står för. Några nyheter innebär bland annat:

  • Handhållet högupplöst läge i 50mp. Du behöver inte sätta kameran på stativ för att använda det högupplösta läget.
  • Inbyggt ND-filter, upp till ND32. Denna funktionen kan aktiveras i M-läget och ger dig möjlighet till betydligt längre slutartider än normalt.
  • Nya autofokusalgoritmer gör autofokusen effektivare. Nu även med ett 25-punkters val och autofokus ner till -6 ev.
  • Inbyggt batterigrepp med dubbla batterier (samma som E-M1 Mark II) ger hela 2580 bilder på en laddning.
  • Kan laddas och strömförsörjas via USB-C
  • C4K-filmning med OM-Log400 och FullHD i 120p för slowmotion
  • Ännu effektivera bildstabilisering

Utöver kameran lanseras även blixten FL-700WR. En högpresterande kamerablixt med vädertätning och inbyggd trådlös sändare och mottagare. Blixten låga vikt och vädertätning gör den perfekt för actionfotografering utomhus i dåligt väder.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.