2019-01-27

Olympus lanserar OM-D E-M1X

Olympus har lanserat sitt nya stjärnskott – OM-D E-M1X! Kameran presenterar fler nya och intressanta funktioner. Den är designad med proffsens krav i åtanke med fokus på sport, vilda djur och natur. Kameran erbjuder bland annat ett handhållet högupplöst 50 mp läge, 4K video, USB-laddning och inbyggt ND-filter. Läs mer om OM-D E-M1X via länk nedan!


 

OM-D E-M1X är en snabb MicroNyheter_olympus-e-m1x.jpg 4/3 kamera med flera nya och intressanta funktioner utan att för delen förändra den etablerade plattformen som O-MD E-M1 står för. Några nyheter innebär bland annat:

  • Handhållet högupplöst läge i 50mp. Du behöver inte sätta kameran på stativ för att använda det högupplösta läget.
  • Inbyggt ND-filter, upp till ND32. Denna funktionen kan aktiveras i M-läget och ger dig möjlighet till betydligt längre slutartider än normalt.
  • Nya autofokusalgoritmer gör autofokusen effektivare. Nu även med ett 25-punkters val och autofokus ner till -6 ev.
  • Inbyggt batterigrepp med dubbla batterier (samma som E-M1 Mark II) ger hela 2580 bilder på en laddning.
  • Kan laddas och strömförsörjas via USB-C
  • C4K-filmning med OM-Log400 och FullHD i 120p för slowmotion
  • Ännu effektivera bildstabilisering

Utöver kameran lanseras även blixten FL-700WR. En högpresterande kamerablixt med vädertätning och inbyggd trådlös sändare och mottagare. Blixten låga vikt och vädertätning gör den perfekt för actionfotografering utomhus i dåligt väder.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn