2019-04-05

Nyhet! Lumix G90

G90 är en liten systemkamera anpassad för både video och stillbild. Kameran kommer med V-Log L förinstallerat och har anslutning för både mikrofon och hörlurar. Kameran kan filma i 4K 30/25p och FHD i 120P. Genom bluetooth-anslutningen kan kameran ha en konstant uppkoppling till telefonen samtidigt som batteritiden bibehålls. Kameran kan även laddas via USB och har nya knappar för vitbalans, ISO och exponeringskompensation. Egenskaper som vinklingsbar pekskärm, den utmärkta bildstabiliseringen och fina ergonomin från föregångaren G80 följer givetvis med.


Med kameran släpps också ett nytt objektiv, Lumix G Vario 14-140 f/3,5-5,6 II APSH POWER O.I.S, en uppdaterad superzoom motsvarande 28-280 mm. Objektivet är nu vädertätat precis som kameran och har fått en liten uppdaterad design.

Fördelar:

  • V-Log L förinstallerat
  • Obegränsad 4K 30/25P inspelning
  • Bluetooth för konstant koppling till telefonen
  • Hörlursuttag och mikrofoningång
  • 20 mp sensor utan lågpassfilter
  • USB-laddning
  • Knappar för WB, ISO och exponeringskompensation
  • Stöd för batterigrepp och vädertätad

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn