2019-04-05

Nyhet! Lumix G90

G90 är en liten systemkamera anpassad för både video och stillbild. Kameran kommer med V-Log L förinstallerat och har anslutning för både mikrofon och hörlurar. Kameran kan filma i 4K 30/25p och FHD i 120P. Genom bluetooth-anslutningen kan kameran ha en konstant uppkoppling till telefonen samtidigt som batteritiden bibehålls. Kameran kan även laddas via USB och har nya knappar för vitbalans, ISO och exponeringskompensation. Egenskaper som vinklingsbar pekskärm, den utmärkta bildstabiliseringen och fina ergonomin från föregångaren G80 följer givetvis med.


Med kameran släpps också ett nytt objektiv, Lumix G Vario 14-140 f/3,5-5,6 II APSH POWER O.I.S, en uppdaterad superzoom motsvarande 28-280 mm. Objektivet är nu vädertätat precis som kameran och har fått en liten uppdaterad design.

Fördelar:

  • V-Log L förinstallerat
  • Obegränsad 4K 30/25P inspelning
  • Bluetooth för konstant koppling till telefonen
  • Hörlursuttag och mikrofoningång
  • 20 mp sensor utan lågpassfilter
  • USB-laddning
  • Knappar för WB, ISO och exponeringskompensation
  • Stöd för batterigrepp och vädertätad

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.