2019-02-17

Panasonic S1 & S1R - Fullformat utan kompromisser!

Tillsammans med dessa lanseras även tre stycken objektiv, S 24-105mm f/4 Makro O.I.S, S Pro 50mm f/1,4 och S Pro 70-200mm f/4 O.I.S.Panasonic har inte sparat på krutet i S1 & S1R.


Panasonic_S1-S1R.jpgBåda kamerorna har High Resolution-mode, dubbla kortplatser, inbyggd bildstabilisering, väldigt högupplöst sökare, filmar i 4K 60P 4:2:0 8-Bit 150 mbps LongGOP och fotograferar med 9 bilder per sekund. Båda kamerorna använder en utvecklad DFD-teknik med en känslighet på -6 EV och automatisk igenkänning av ansikte, ögon, människor och djur.

Skillnader mellan S1 & S1R

  • S1R har en upplösning på 47,3 mp och Hi-Res ger hela 187 mp RAW-bilder samt en RAW-buffer på ca 40 bilder.
  • S1 har en upplösning på 24,2 mp, Hi-Res ger 96 mp RAW-bilder men har en buffer på ca 90 RAW-bilder.

Lumix S 24-105mm f/4 Macro O.I.S

  • Mångsidig normalzoom med vädertätning och makromöjligheter.

Lumix S Pro 70-200mm f/4 O.I.S

  • Porträttele med AF/MF-koppling och Dual-IS.

Lumix S Pro 50mm f/1,4

  • Ljusstarkt normalobjektiv med AF/MF-koppling och bländarring.

Kamerorna börjar levereras i slutet av mars.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.