Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

2019-09-10

Phase One lanserar nytt system!

Phase One lanserar idag sitt nya system – Phase One XT! Utvecklat för landskapsfotografer och arkitekturfotografer, med en ny modulär och portabel design, tar XT-systemet den enastående bildkvaliteten som Phase One är kända för ut i naturen – och hjälper dig att fånga fantastiska bilder på landskap och arkitektur i mellanformat upp till 150 megapixlar. Det nya kamerahuset är specifikt designat för bakstycken i IQ4-serien, men har helt nyutvecklad mekanik som möjliggör noggrann finjustering av dina exponeringar.


IMG Phase One Main cmp img banner.jpg

Det nya huset i plattformen Phase One XT är utformat specifikt för IQ4 Infinity, vilket inkluderar bakstyckena IQ4 150MP, IQ4 150MP Achromatic och IQ4 100MP Trichromatic. Dessutom lanseras tre nya objektiv, tillverkade av Rodenstock:

Phase One XT kamerahus

  • Kompatibel med de nya XT-objektiven.
  • Specifikt utformat för bakstycken i IQ4-serien.
  • Scroll-hjul för horisontell och vertikal förskjutning i ±12mm– perfekt för korrigering av perspektiv eller kompositfotografering! Förskjutningen visas på bakstyckets display och sparas även i bildfilen för framtida referens.
  • Integrerat och löstagbart stativhuvud med rotation för enkel växling mellan landskap- och porträttläge.
  • Elektronisk Dual Action-avtryckare med programmerbar "half-press".
  • Capture One Inside låter dig applicera dina egna förinställningar, direkt i kameran!

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.