Scandinavian Photo använder cookies, genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Till kassan
Fyndhörna

Vi öppnar Nordens första upplevesecentrum för foto och video den 25 januari!


Torsdagen den 25 januari öppnar vi dörrarna till Nordens första mötesplats och butik för allt inom foto och video på Vasagatan 14 i Stockholm. Målsättningen är att kunna erbjuda en helhetsupplevelse kring foto och video för alla bildintresserade oavsett kunskapsnivå.

Butiken, som just nu är under uppbyggnad, ligger centralt i Stockholm mittemot Stockholm Centralstation på Vasagatan 14. Den nya butiken kommer på sina 865 kvadratmeter inrymma marknadens bredaste sortiment för foto och video, fotostudio, printavdelning med egen printstudio, eventyta, kurs- och föreläsningslokaler, Procenter – en avdelning för proffskunder och företag, serviceavdelning samt en worklounge med plats för fotografer att arbeta. I butiken kommer även SPART, en del av Nordic Imaging Group, ta plats med eget galleri samt försäljning av moderna posters och signerad fotokonst.

I samband med öppningen av Vasagatan så stängs övriga Stockholmsbutiker (Sveavägen och Alsnögatan 17/1, Norr Mälarstrand 22/1 men öppet för avhämtning av paket 23-24/1).

Håll dig uppdaterad med den senaste informationen om butiken på Vasagatan 14 här!


Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
Sitemap (xml)