Scandinavian Photo använder cookies, genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Till kassan
Fyndhörna

Streamingdagar hos oss – fördjupa dina kunskaper inom videostreaming!


Kom till oss och lär dig mer om videostreaming! Intresset för streaming är idag mycket stort och möjligheterna att sända sport, event och föreläsningar är enorma. Vi har därför bjudit in några experter på området som kommer besöka våra butiker i Mölndal, Malmö och Stockholm 26–28/11 för att ge dig goda råd och svara på frågor. Streamingdagen riktar sig till såväl nybörjare som proffs. Streamingdagarna är helt kostnadsfria, välkommen!

Program

De deltagande leverantörerna finns på plats i butiken mellan klockan 14–18 men kommer under varsitt föreläsningspass berätta mer om sina respektive produkter och demonstrera hur deras produkter kan användas för videostreaming. Program och tider är samma för samtliga butiker (undantag Panasonic i Stockholm och Oslo, se taljer nedan).

14:00–14:45

Panasonic demonstration av kameror med videofunktion (Mölndal & Malmö)
Panasonic är representerade på plats av Martin Wallgren som är frilansande videofotograf och produktspecialist i Norden. Martin kommer visa upp videokameror och spegellösa Lumixkameror. Martin föreläser om bland annat GH5/GH5S och hur kameran enkelt kan konfigureras för inspelning internt med V-Log för flexibel efterbehandling och samtidigt möjliggör streaming via HDMI med en valfri inbakad 3D LUT eller 'grade' som skapas direkt i kameran.

Panasonic – demonstration av professionella videokameror (Stockholm)
Panasonic är representerade på plats av Peter Kroopp som är teknisk specialist inom området professionella videokameror. Peter kommer visa upp flera olika videokameror, pan/tiltkameror och en liten kompakt remotekontroll som passar utmärkt för videostreaming. Peter föreläser om bland annat Panasonic kamerorna AU-EVA1, AG-UX90, pan/tiltkameran AW-HE130 samt remotekontrollen AW-RP50 och hur dessa enkelt kan konfigureras för streaming.

15:00–15:45

Smarta streamingprodukter från Matrox, Magewell och Cerevo
Dessa tre tillverkare har under många år tillverkat en mängd olika smarta produkter för streaming och på plats finns Hans Österberg från Ekab som förklarar vilka produkter som passar bäst för just dina behov, oavsett om du är nybörjare eller proffs.

16:00–16:45

JVC – videokameror med inbyggd streamingfunktion för sport- och liveevent
John Kelly och Jack Adair förhandsvisar JVC:s nya streamingkameror GY-HC500/550/900 ”CONNECTEDCAMs” för livestreaming ute på fält. Vidare presenteras GY-HM250ESB för livestreaming av sportevent, samt nätverksbaserad IP-produktion för liveevent med bildmixning via Streamstar IP. Föreläsningen hålls på engelska.

17:00–17:45 Inställt p.g.a. sjukdom!

Teradek streamingprodukter
Lär dig grunderna i streaming och hur du med hjälp av Teradeks produkter kan nå ut till många tittare. Denna workshop ger dig en översikt över Teradeks streamingprodukter inklusive populära VidiU Pro, Cube och Bond. Det blir även info om hur du kan använda trådlösa videolänkar. Föreläsare är Sebastian Kanabar som är teknisk specialist på Holdan. Föreläsningen hålls på engelska.

Tid & plats

Mölndal

Tid: Måndag 26/11 kl. 14:00–18:00
Plats: Södra Ågatan 18A, Mölndal

Malmö

Tid: Tisdag 27/11 kl. 14:00–18:00
Plats: Östra Förstadsgatan 44, Malmö

Stockholm

Tid: Onsdag 28/11 kl. 14:00–18:00
Plats: Vasagatan 14, Stockholm

Välkommen!


Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
Sitemap (xml)