Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

2020-01-31

Profoto B10 och B10 Plus – Appen får stöd för Android

Nu har Profoto löst så att du kan använda deras app för att styra de populära modellerna B10 och B10 Plus med hjälp av din Androidtelefon. Något som alla Androidanvändare väntat på!


I Profoto Appen finns det flera funktioner som blixtstyrning, vilket gör att du kan justera styrka, grupper och färgtemperatur på inställnings LED-ljuset. Tillsammans med appen och den inbyggda Bluetoothen kan du uppdatera Profoto B10/B10 Plus trådlöst direkt i appen, utan att behöva ladda ner firmware till datorn och plugga in enheten med USB (det går fortfarande uppdatera via USB-kabel). Nu behöver du bara öppna appen, ansluta blixten och uppdatera. Appen finns nu tillgänglig att ladda ner till din Androidtelefon via Google Play Store.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.