2020-01-31

Profoto B10 och B10 Plus – Appen får stöd för Android

Nu har Profoto löst så att du kan använda deras app för att styra de populära modellerna B10 och B10 Plus med hjälp av din Androidtelefon. Något som alla Androidanvändare väntat på!


I Profoto Appen finns det flera funktioner som blixtstyrning, vilket gör att du kan justera styrka, grupper och färgtemperatur på inställnings LED-ljuset. Tillsammans med appen och den inbyggda Bluetoothen kan du uppdatera Profoto B10/B10 Plus trådlöst direkt i appen, utan att behöva ladda ner firmware till datorn och plugga in enheten med USB (det går fortfarande uppdatera via USB-kabel). Nu behöver du bara öppna appen, ansluta blixten och uppdatera. Appen finns nu tillgänglig att ladda ner till din Androidtelefon via Google Play Store.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.