2019-12-04

Profoto släpper A1X till Fujifilm

Idag lanserar Profoto A1X till Fujifilm. Detta är en efterlängtad nyhet till alla fotografer med kompakta systemkameror från Fujifilm. Profoto A1X utmärker sig genom att passa lika bra som kameramonterad blixt såväl som extremt kompakt studioblixt. Profoto A1X sätter hanteringen i fokus, ett runt blixthuvud ger A1X sitt karakteristiska ljus och en hög prestanda för att du inte ska missa en enda bild. Detta är en blixt för fotografer som vill skapa ett vackert ljus på ett enkelt sätt och därmed få möjligheten till att ta bättre bilder.


Profoto A1X till Fujifilm – liten kameramonterad studioblixt för alla tillfällen.

Tack vare storleken får du plats med en eller flera blixtar i din väska vilket gör att du kan ta med hela studion i en enda ryggsäck. Det har aldrig varit enklare att fotografera med blixt då du kan låta automatiken ta över och fokusera på fotograferingen istället för att justera inställningar.

Fokus på användaren

Tanken med Profoto A1X är enkelhet, precis som en kamera från Fujifilm där de gemensamma egenskaperna är att de är lätta att bära och enkla att använda. Du kan använda den som en kamerablixt, sändare och även kombinera den ihop med Profotos andra blixtar. Skapa en komplett on-location studio med en eller flera A1X eller kombinera med exempelvis Profoto B10 – möjligheterna är oändliga. Detta är perfekt för exempelvis bröllop- och porträttfotografer samt journalister då blixtens prestanda gör att du aldrig missar en bild.

Passa på! Just nu är det kampanj på Profoto A1X med tillbehör på köpet!

Skapa stämmningsfullt ljus med gels

I A1X kampanjen får du med ett färgfilerkit som ger dig möjlighet att skapa både Blue- och Golden hour eller andra kreativa ljussättningar. Se hur du kan använda färgfilter här för att skapa stämmningsfulla bilder.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn