2023-03-27

Nyhet! Røde Wireless ME

Røde är tillbaka med ett nytt spännande duo-system – Wireless ME. Perfekt för dig som vill ha ett smidigt trådlöst system med mikrofon i både sändare och mottagare. Oavsett om du vloggar, poddar eller spelar in intervjuer ska det vara lätt att få till bra ljud och nya Wireless ME kan du enkelt ansluta till smartphone, surfplatta och kamera. Du kan även välja att expandera ditt system med en extra mikrofon då mottagaren kan ta emot upp till två signaler. Røde Wireless ME – bra ljud med smarta lösningar.


Wireless ME

Wireless ME

Duo-system med två mikrofoner

Wireless ME fördelar

  • Fungerar till både kamera, smartphone och surfplattor
  • Mikrofon på både sändare och mottagare
  • Plug & Play – enkel att använda
  • Intelligent Gain – automatisk inspelningsnivå
  • Anslut en extern mikrofon/sändare för totalt tre kanaler
  • Upp till 200 meters räckvidd via 2.4 GHz digital överföring
  • Möjlighet att ansluta extern lavaliermikrofon via 3,5mm uttag

Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn