2019-04-26

Samsung T5 - nu i fler färger

Den populära, lilla SSD-lagringsenheten Samsung T5 finns nu att beställa i färgerna rött och guld i 500GB och 1TB! Lägg en order på de nya färgerna redan idag!


O84A2327.jpg

Snabb SSD-lagring

Samsung SSD T5 är en kompakt och snabb extern SSD-lagring i stilren design med hög dataöverföringshastighet. Samsung SSD T5 är ett säkert och portabelt val för din datalagring.

O84A2314-Redigera.jpg

Lagring i litet format

SSD-lagringsenheten har en mycket kompakt design, väger endast 51g och har måtten 74 x 57.3 x 10.5 mm vilket gör att du kan ta med den överallt. Den tar liten plats på skrivbordet eller i väskan och kan användas som lagring för kameror med stöd för USB-C lagring.

O84A2346-Redigera.jpg

O84A2319-Redigera.jpg

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.