Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

2019-08-15

Sigma belönas med EISA Award 2019!

EISA, som står för "Expert Imaging & Sound Association", är en organisation bestående av experter och journalister från över femtio branchmagasin. Sedan 1982 har de årligen utsett de bästa produkterna inom en bred grupp kategorier. Sigma har nu belönats med två prestigefyllda priser för kategorierna "Professional Telephoto Zoom Lens" och "Telephoto Zoom Lens" — med objektiven Sigma 70-200mm f/2,8 DG OS HSM Sport respektive 60-600mm f/4,5-6,3 DG OS HSM Sport.


Newsbanner_Sigma_Eisa_awards2019.jpg

EISA TELEFOTO ZOOM-OBJEKTIV 2019-2020

Sigma 60-600 f/4,5-6,3 DG OS HSM Sports

Med sitt stora zoomomfång är SIGMA 60-600mm F4.5-6.3 DG OS HSM Sports ett unikt 10x zoomobjektiv med supertele-räckvidd upp till 600mm. Den optiska designen levererar skarpa bilder över hela zoomomfånget och säkerställer dessutom maximal korrigering av färgbrytningsfel. Objektivet har ett intelligent bildstabilisatorsystem som leverar pålitlig bildstabilisering på 4 stopp, och låter skarpa bilder uppnås även handhållet. Dessutom levererar HSM-motorn snabb och precis autofokus. Den väderskyddade konstruktionen innehåller en magnesiumlegering, som säkerställer hållbarhet och bättre portabilitet. Skulle du behöva ännu längre räckvidd, kan objektivet kombineras med en av SIGMAs telekonverters.

 

 

EISA PROFESSIONELLA TELEZOOM-OBJEKTIV 2019-2020

Sigma 70-200 f/2,8 DG OS HSM Sports

Som en del av SIGMAs Sports-serie av teleobjektiv är 70-200mm F2.8 DG OS HSM | Sports det nya flaggskeppet som täcker behovet för professionella fotografer. Den optiska designen levererar utmärkt upplösning från center till hörn, samtidigt som färgbrytningsfel elimineras. Den stora bländaröppningen garanterar mjuk bokeh – idealiskt för porträttfotografering. Damm- och stänkskyddad konstruktion betyder att du kan använda objektivet under utmanande förhållanden. SIGMAs Hyper Sonic Motor ger snabb och ljudlös autofokus, medan den intelligenta optiska bildstabiliseringen levererar skarpa bilder när du använder långa slutartider. Som med alla nyare SIGMA-objektiv kan många inställningar justeras med SIGMA USB DOCK.

 

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.