2021-08-04

Nyhet! Kraftfull ultrazoom från Sigma för snabba motiv

Sigma släpper ett nytt ultrazoom-objektiv – SIGMA 150-600mm f/5-6,3 DG DN OS | Sports. Optiken kommer med fattningar för Leica L och Sony FE spegellösa fullformatskameror. Optiken kännetecknas av snabb och exakt autofokus, effektiv optisk stabilisering och hög funktionalitet och byggkvalitet. Säljstart i slutet av augusti 2021.


news_banner_sigma_150-600.jpg

150-600mm f/5-6,3 DG DN OS | Sports är det första ultra-telezoomobjektiv i SIGMA Sports-serien, designad från grunden speciellt för spegellösa fullformatskameror. Det erbjuder enastående nivåer av prestanda,  funktionalitet och byggkvalitet som krävs för extrem telefotografering i de mest krävande situationerna.

Bildkvaliteten är exceptionell, med extremt högpresterande glas som kan leverera otroligt skarpa resultat även på kameror med högsta upplösning. Objektivet visar på vacker bokeh i hela zoomområdet, och optiska avvikelser hålls väl under kontroll.

Viktiga funktioner

 • OS-funktion
 • Intern fokusering
 • Kompatibel med snabb autofokus
 • Damm- och väderskyddad design
 • Vatten- och oljeavvisande ytbehandling (frontlinsen)
 • Stegmotor
 • Kompatibel med optikkorrigering (för kompatibla kameror)
 • Stödjer DMF och AF+MF
 • Super Multi-Layer Coating
 • Focus Mode Switch
 • Fokusavgränsningsknapp
 • OS-knapp
 • Custom Mode Switch
 • AFL-knapp (3 knappar)
 • Zoom Torque Switch
 • Bajonettfattning i mässing

L-mount för Leica-kameror

SIGMA Sports-objektivet har en AF-enhet med magnetisk sensor med hög precision som ger en snabb och exakt autofokus, speciellt utformad för att fånga snabba motiv. Med en AF-manöver kontrollerad av en stegmotor, kombinerar objektivet snabb och tyst autofokus med utmärkt spårning av rörliga objekt. Detta är särskilt imponerande på ett ultra-telefotoobjektiv där fokuselementet måste flytta sig ett betydande avstånd.

Objektivet med L-mount för Leica är kompatibel med SIGMA Teleconverter TC-1411 / TC-2011 (säljs separat) så att du kan fotografera med AF upp till 1200 mm. Dessutom är det möjligt att ställa in en anpassad fokuseringsgräns via SIGMA USB Dock (säljs separat).

FE-mount för Sony-kameror

OS-funktionen ger effektiv bildstabilisering som ger en fördel med ungefär fyra steg (enligt CIPA-riktlinjer), vilket är perfekt för handhållen fotografering med längre slutartider. Det är möjligt att ändra stabiliseringsinställningarna med OS-knappen och Custom Mode-knappen för att bäst passa fotograferingssituationen.

Frontlinsen har en vatten- och oljeavvisande ytbehandling och objektivet är damm- och väderskyddad för att kunna vara med dig i praktiskt taget alla fotograferingsmiljöer. På objektivet finns ett stativfäste i magnesium som kan fästas på tillbehör med Arca Swiss-standard. Foten är avtagbar och kan ersättas eller monteras på en monopod.

Ta hand om ditt nya objektiv

Glöm inte tillbehören för att ta hand om ditt objektiv på bästa sätt. Vi har allt från rengöring till skyddande väskor och filter.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn