2019-09-18

Profoto lanserar belysning till smartphone

Profoto C1 Plus är en belysning för smartphones som har inspirerats av den populära Profoto A1/A1X. Denna LED-baserade blixt ger dig möjligheten att skapa professionella bilder med din smartphone. Det har aldrig varit enklare att skapa snygga och professionella bilder direkt i din telefon!


img_news_profoto_1250x598.jpgInnovativ belysning till smartphones 

Att skapa vackert ljus med din smartphone har tidigare varit begränsat till kamerans inbyggda blixt eller lösa lampor. Nu har Profoto tagit fram en LED-blixt för smartphones som är betydligt kraftfullare än någon inbyggd blixt och framförallt ger Profoto C1/C1 Plus ett vackert och behagligt ljus som du kan forma och styra precis som du vill. Tanken med Profotos nya blixtar för smartphones är enkelhet, att du som användare ska kunna producera bilder med vackert ljus på ett enkelt sätt. Starta Profoto Appen, anslut blixten och börja din kreativa resa till vackert ljus.

Fördelar med Profoto C1 och C1 Plus

  • Kompatibel med iPhone 7 och nyare
  • Handhållen smartphoneblixt med minimalistisk design
  • Skapa ditt egna ljus, bli inte beroende av omgivningen 
  • Lätt att använda och smidig att ta med
  • Använd Profoto-appen för att fotografera och styra C1/C1 Plus
  • Kan användas med din kamera med AirTLL-remotes

Skillnader mellan Profoto C1 och C1 Plus

Egenskaper Profoto C1 Profoto C1 Plus
Maximalt ljusflöde (blixt/fastljus) 1600/280 Lumen 4300/280 Lumen
Maximal belysningsstyrka vid 1 m (blixt/fastljus) 800/140 Lux 1700/140 Lux
Profoto Air Nej Ja
Diameter 7,4 cm (2,9") 7,9 cm (3,1") 
Höjd 4,9 cm (1,9") 3,7 cm (1,5") – 6,4 cm (2,5") med Dome
Vikt 120 g 176 g - 208 g med Dome

Slimmad design med Profoto A1/A1X som inspiration

Profoto C1/C1 Plus har en rund design för att simulera ljuskällor som solen eller runda lampor för att ge en verklighetstrogen, rund ljusbild och vackra skuggor. Den kompakta designen gör det lätt för dig att ta med i jackfickan eller i väskan.

Forma ljuset med Profoto C1 Plus

Skillnaden mellan Profoto C1 och Profoto C1 Plus är att Plus-modellen är kompatibel med ljusformare ur den nya Click-serien. Profoto Click är en serie med ljusformare som passar Profoto C1 Plus, A1 och A1X som innehåller, dome, färgfilter och raster. Det ger dig kreativa möjligheter att skapa ditt egna unika ljus för att kunna producera content till hemsidor, instagraminlägg eller snygga facebookbilder direkt i mobilen.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn