Sommarens nyheter!

kb_banner_sommarnyheter_20Q3.jpg

Sommaren är en tid för lugna dagar, återhämtning och uppladdning. Däremot har nyhetslanseringarna inte legat på latsidan och under sommaren har flera heta produkter lanserats. Skulle du ha missat någon har vi samlat ihop några av de mest populära släppen från Blackmagic Design, Canon, Sony och Sigma här.

Canon EOS R5 och R6 – spegellösa kamerahus

Canon har lanserat ytterligare två efterlängtade spegellösa kamerahus – EOS R5 och R6. Båda har en minst sagt imponerande bildkvalitet, prestanda och snabbhet. Kamerahusen delar samma avancerade DIGIC X-processor, CMOS Dual Pixel AF II-autofokussystem och bildstabilisering. Dock skiljer de sig när det kommer till sensorupplösning, minneskort och videoinspelning.

Läs mer om R5 och R6 här.

Ny spegellös kamera från Sony – A7S III

Sonys senaste version av sin populära hybridkamera A7S. Med version tre följer den högkänsliga fullformatssensorn på 12 megapixel, som med sin bakbelysta teknik är än mer ljuskänslig än sin föregångare och sträcker sig hela vägen till ISO 409 600. Sensorn har 15 stegs dynamiskt omfång och är därmed uppe på samma kvalitet vi ser i professionella cine-kameror. Med kameran introduceras även extern RAW-inspelning i 16 bitars 4K, samt intern 4K-inspelning i 10 bitars 4:2:2-upplösning i upp till 120 fps.

Läs mer om nyheten här.

12K-videokamera från Blackmagic Design

Filma i 4K, 8K och till och med i extremt detaljerade 12K! Med massiva 80 megapixlar per bildruta vid 60 fps i RAW får du perfekta stillbilder och video i en enda kamera! 

Läs mer om 12K-kameran.

Blackmagic Design introducerar två nya ATEM-produkter – en tredje variant av den populära och extremt prisvärda bildmixern ATEM Mini, samt ATEM Streaming Bridge, en lösning för att kunna ta emot en livestream på annan plats, perfekt för att skapa en broadcast-studio ute på fält.

Läs mer om nyheten här.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn