2019-07-10

Sony släpper FE 35mm f/1,8

Sony släpper idag ett efterlängtat objektiv för många fotografer och filmare. Objektivet är kompakt, skarpt och ljusstarkt vilket passar perfekt för fotografen eller filmaren som varken vill ha för stor eller tung utrustning utan att kompromissa på bildkvaliteten. Den kompakta storleken och låga vikten gör objektivet mycket smidigt att ta med och är precis så som ett objektiv till en spegellös systemkamera ska vara – nämligen litet!


Fördelar med Sony FE 35mm f/1,8

  • Ljusstarkt, skarpt och kompakt design
  • Nio bländarlameller ger mjuk och krämig bakgrundsoskärpa
  • Tyst autofokus för både film och foto
  • Hög upplösning över hela bilden
  • Konstruerat för att motstå damm och fukt

Ett fast 35mm objektiv är ofta ett måste i många fotografers och filmares utrustning. Det är en brännvidd som passar till det mesta, oavsett om det är för resor, bröllop, street eller matfotografering som är i fokus.

Läs mer om objektivet här.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn