2024-04-17

Spännande nyheter från Blackmagic Design

Blackmagic Design inledde NAB 2024 genom att lansera en rad nya produkter och uppgraderingar för cine- och broadcastkunder. Blackmagic URSA Cine 12K är en revolutionerande cinekamera som introducerar ny avancerad filmteknik kombinerat med total integration i efterproduktionsarbetsflödet. Kameran är utrustad med en fullformatssensor 36x24mm med hela 16 stegs dynamiskt omfång och är utformad för enkel användning på location. Med nya PYXIS 6K får du samma fullformatssensor som återfinns i Cinema Camera 6K men i en mer intuitiv och modulär formfaktor samtidigt som den behåller sin tillgängliga prisnivå och 13 stegs dynamiskt omfång. Den har en extremt mångsidig design som låter dig bygga den perfekta kamerariggen för din produktion. Läs mer och förhandsboka här!Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn