Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

2019-02-28

Testa Sigmas objektiv med din egen kamera!

Nu har du chansen att testa Sigmas breda objektivsortiment med din egen kamera på plats i våra butiker. Känn på hur det är att fotografera med det objektiv du har spanat in ett tag, eller bli inspirerad av ett annat som du inte trodde du skulle kunna bli spekulant på!


En produktspecialist från Sigma kommer att finnas tillgänglig för att ge dig tips och råd och svara på dina frågor. Under eventet får du även möjligheten att uppdatera ditt Sigmaobjektiv till den senaste firmwareversionen!

Välkommen till våra butiker!

Stockholm: Torsdag 7/3 kl. 12:00–18:00 Hitta hit!
Mölndal: Tisdag 12/3 kl. 12:00–18:00 Hitta hit! 
Malmö: Onsdag 13/3 kl. 12:00–18:00 Hitta hit! 

news-sigma.jpg

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.