Sigmavinnare i TIPA World Awards 2020

Varje år utser TIPA (Technical Image Press Association) de absolut bästa produkterna inom olika kategorier. I år vann tre stycken Sigmaprodukter inom kategorierna kamera och objektiv. Här berättar vi mer om produkterna och varför just de lyckades knipa priset!

Sigma FP

Det är inte första gången vi på SP får belysa hur bra Sigma FP är. I ett av våra test bevisade detta kraftpaket exakt hur bra den är, därför är det extra roligt att den nu utnämns på TIPA Awards som "bästa expert-fullformatskameran" under 2020. Deras motivering lyfte särkilt fördelarna med att det är världens minsta och lättaste spegellösa fullformatskamera men med väldigt kraftfulla funktioner. Kameran har en enorm flexibilitet tack vare de olika foto- och videmöjligheterna och alla tillbehör som går att koppla tillsammans med den. Tack vare de olika kopplingarna och kamerans cinematiska kapacitet kan den enkelt förvandlas till en videokamera med avancerade inspelningsinställningar.

 

14-24mm f/2,8 DG DN Art

Sigmas 14–24mm f/2,8 är ett av objektiven som blev prisad och de som testat det har nog inga problem att förstå varför. Objektivet har en slående kant-till-kant-skärpa som vanligtvis inte är lätt att uppnå på kortare zoomobjektiv som denna, men detta har Sigma inga problem med alls. Detta resulterar i en otroligt skarp bild med minimala nivåer av kromatisk abberration och linsöverstrålningar tack vare Sigmas NPC-beläggning. De exponerade glaselementen är också behandlade för att utstå smuts och olja till allra högsta grad.

24-70mm f/2,8 DG DN Art

Sigmas storsäljare 24–70mm f/2,8 har blivit utsett till "bästa normalzoomen till spegellösa kameror". Detta är ett objektiv vi på SP snabbt utsåg till vår favorit i SP Gillar där vi listade våra favoriter. Den har samma trevliga karaktärsdrag som deras 14-24mm f/2,8 men kan zooma betydligt längre. Även här betonade TIPA den höga skärpan i bilderna, men också ögon-autofokusen som är väldigt pålitlig under exempelvis porträttfotografering. Det fasta bländarvärdet på f/2,8 gör också att den blir otroligt mångsidig och verkligen låter dig utnyttja den fulla kraften hos din spegellösa kamera.


Rasmus Kivinen

2020-04-15

Dela

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn