2019-01-27

Trådlös ultraportabel nyhet från Sennheiser – XSW-D

Sennheiser har släppt ett helt nytt trådlöst system, XSW-D. Att ansluta trådlöst ljud till kameran har aldrig varit mer enkelt. Systemet bygger på små och extremt portabla enheter, som är lättare att para ihop än dina blåtandshörlurar till mobilen.


Nyheter_sennheiser-xsw-d.jpgAtt ansluta  ljud trådlöst till din kamera har aldrig varit enklare – torsdagen den 24 januari lanserade anrika Sennheiser sitt senaste trådlösa system, XSW-D. Systemet bygger på små, extremt portabla enheter, som är lättare att para ihop än dina blåtandshörlurar till mobilen!

XSW-D från Sennheiser kommer i flera olika kombinationer och varianter. Den stora fördelen med systemet är att du kan para ihop en sändare med vilken mottagare som helst. Sändarna och mottagarna finns med 3,5mm-kontakt för anslutning av t.ex. myggor samt XLR-kontakt för anslutning av mikrofoner. Mottagarna har även de 3,5mm- och XLR-anslutningar, så att du kan koppla in signalen i både systemkameror och videokameror. Med ett XSW-D-system kan du göra vilken utrustning som helst trådlös!

Enkel hantering genom en knapptryckning

XSW-D har enbart en knapp på sändare och mottagare för otroligt enkel hantering. När du vill para ihop en sändare med en mottagare håller du in knappen på bägge enheterna tills de blinkar, och när de lyser med ett fast grönt ljus är de länkade. Du kan parkoppla upp till fem sändare till en mottagare. Inga andra inställningar behövs, systemet anpassar sen ljudnivå automatiskt efter vad du ansluter den till för enhet.

Om du funderat på ett trådlöst ljudsystem till din kamera, men tyckt att de verkat lite krångliga eller för stora, är XSW-D-systemet svaret på frågan. Det kan inte bli enklare eller mer portabelt än såhär.

Läs mer om de olika paketen vi erbjuder på vår produktsida och se till att förboka ditt exemplar idag så att du är först i kön när vi får in XSW-D i lager!

Nyheter_sennheiser-xsw-d-2.jpg

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn