2019-10-02

Träffa oss på Monitor Roadshow

Kom och träffa oss på Monitor Roadshow 2019! Scandinavian Photo finns naturligtvis på plats och du kommer kunna träffa våra kunniga säljare och produktexperter från några av nordens ledande leverantörer inom ljud, ljus, bild och video för att visa sina senaste produkter, lösningar och tjänster. Här kan du skaffa dig kunskap och prova den senaste tekniken bland andra kollegor i branschen. I år kommer Monitor Roadshow att besöka Malmö, Göteborg, Norrköping och Stockholm.


MonitorRoadshow_1250x260.jpg

I Scandinavian Photos monter hittar du produkter och produktexperter från följande tillverkare:

Sony Pro

Det är med stor glädje som vi har möjlighet att visa upp Sonys senaste produktlanseringar och då tänker vi framförallt Sony PXW-FX9. Kom och testa den och prata med produktspecialister från Sony. Vi kommer även visa den mycket högpresterande filmkameran Sony Venice.

Canon

Nyligen presenterade Canon sitt senaste tillskott i deras populära Cinema-serie, Canon EOS C500 Mark II. På monitor Roadshow finns det möjlighet att träffa representanter från Canon och ställa frågor om kameran. Canon kommer ha med sig ett flertal andra produkter som Canon EOS C200, XF705, XA55 mfl.

Røde

Om du är intresserad av podcasting måste du besöka vår monter där vi bygger upp en komplett podcaststudio med den smarta lösningen Röde Rodecaster Pro. Kom och prova på podcasting!

Sennheiser 

Vi har produktexperter på plats även från Sennheiser som visar upp kameramikrofoner och trådlösa mikrofonsystem. Kom och diskutera ljud med dem i alla dess former.

Utöver ovanstående tillverkare kommer vi visa produkter från:

Dagar, tider och anmälan:

Malmö 

21 oktober kl.10–16, Malmömässan Exhibition & Congress Centre

Göteborg

22 oktober kl. 10 – 16, Svenska Mässan

Norrköping

23 oktober kl. 10 – 16, Louis de Geer konsert & kongress

Stockholm

24 oktober kl. 10 – 16, Stockholmsmässan

Varmt välkommen till Monitor Roadshow 2019!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.